Hver PC kan nå kjøre Crysis

0
16

Men kan den kjøre Crysis? Svaret er nå ja, uansett hvilken PC du eier. Nvidia bringer Crysis Remastered til sin GeForce Now -strømmetjeneste denne uken, sammen med Crysis Remastered Trilogy, Crysis 2 Remastered og Crysis 3 Remastered.

Den remasterede versjonen av Crysis inkluderer strålesporing og DLSS støtte, som både kan aktiveres av Founders eller Priority -medlemmer av Nvidias GeForce Now -tjeneste. Crysis Remastered vil være tilgjengelig fra Steam og Epic Games Store på GeForce Now i dag, med hele Crysis Remastered Trilogy tilgjengelig ved lansering i morgen.

De fleste PC -er på markedet i dag kan streame 'Crysis'

De aller fleste PC -er på markedet i dag, og til og med noen av budsjettspill -PCene som eksisterte i 2007, kan kjøre Crysis ved å streame den fra GeForce Now. Nvidias systemkrav inkluderer en to-kjerne 64-biters CPU (2 GHz eller raskere) som kjører Windows 7 eller nyere, 4 GB RAM, en GPU som støtter DirectX 11 eller nyere, og minst en 15 Mbps internettforbindelse.

Den originale Crysis, utgitt i 2007, hadde rykte på seg for å ha høye systemkrav, og slet med å kjøre på mange PCer da den ble utgitt. “Men kan den kjøre Crysis?” ble en del av internettkulturen, et langvarig meme om krav til PC-maskinvare. Flere spill har kommet nær beryktelsen til Crysis, inkludert utgivelsen av Microsoft Flight Simulator i fjor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here