Nanoleafs nyeste smarte lys er mere natklub end nogensinde

0
6

Først var der trekanter; så var der firkanter. Dernæst kom sekskanter, og sig nu hej til linjer. Nej, dette er ikke din sjette klassers geometri hjemmearbejde. Det er den seneste tilføjelse til den smarte lysproducent Nanoleafs stadigt voksende katalog af modulære LED-lyspaneler. De nye Nanoleaf Lines er ultralette, farveskiftende lys i en stangform. Baggrundsbelyst forbinder de i 60 graders vinkler for at skabe geometriske designs efter eget valg, og med tofarvede zoner kan linjerne ($ 199,99) tilføje en visuel fest til enhver væg eller loft.

Som med Nanoleafs vægpaneler Shapes, Canvas og Elements kan Lines installeres ved hjælp af præfæste, dobbeltsidet tape, hvilket gør det let at konfigurere-selvom du gerne vil planlægge dit design, før du begår. Drevet af et stort stik med et 14,7 fod kabel, udsender hver linje 20 lumen, har et farvetemperaturområde på 1200K til 6500K og kan vise mere end 16 millioner farver. Du kan forbinde op til 18 linjer pr. Strømforsyning og styre dem med Nanoleaf-appen, en fjernbetjening på enheden eller stemmestyring ved hjælp af en kompatibel stemmeassistent. Linjerne fungerer kun med 2,4 GHz Wi-Fi-netværk

 Nanoleaf Lines er modulære lyspaneler, der kan monteres på væggen eller loftet. Billede: Nanoleaf

Nanoleaf leverer 19 forudindstillede dynamiske RGBW-lysscener (hvilket betyder, at de skifter farver) i appen, eller du kan oprette din egen for at tilføje stemning til et hjemmebiograf eller forbedre dit foretrukne chill-out-rum. The Lines arbejder også med Nanoleafs musikvisualiseringsteknologi for at synkronisere med sange i realtid.

Nanoleafs hele smarte belysningslinje er kompatibel med Apple HomeKit

I modsætning til de seneste Elements-paneler, der er velegnede til mere traditionel boligindretning, har linjerne en meget futuristisk stemning og virker ærligt skræddersyet til YouTuber-baggrunde. Det baggrundsbelyste look er også en afvigelse fra de andre former, der projicerer lys udad, ikke tilbage mod væggen. Denne produktserie ser også ud til at være designet med gamer i tankerne; især da linjerne integreres med Nanoleafs skærmspejlfunktion for at synkronisere dine lys med farver og animationer på skærmen. Dette kræver Nanoleaf desktop -appen, men kan også fungere med et tv ved hjælp af en HDMI -forbindelse.

Nanoleafs hele smarte belysningslinje er kompatibel med Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings og IFTTT, så du kan styre, dæmpe og ændre designs med stemmekommandoer eller gennem en smart hjemmerutine. Plus, som med sine nuværende belysningspaneler, kan Nanoleaf's Lines fungere som en trådgrænserouter for at forbinde sin Essentials-serie af pærer og lysstrimler til dit netværk uden en tredjeparts hub.

En skærmspejlfunktion kan synkronisere farverne i Nanoleaf Lines til din computerskærm. Billede: Nanoleaf

Til sidst siger Nanoleaf, at enhver trådaktiveret enhed opretter forbindelse til et trådnetværk ved hjælp af en Nanoleaf-grænserouter. Thread er en nøgleteknologi i Matter smart home -standarden, der har til formål at forene smarte hjem -enheder og platforme og give mulighed for mere interoperabilitet. Nanoleaf siger, at Lines er designet med “Matter in mind” og vil arbejde med den nye standard via en softwareopdatering næste år.

Nanoleaf Lines kan forudbestilles den 14. oktober fra Nanoleafs websted og Best Buy. Smartere sæt (9 linjer) er $ 199,99, og udvidelsespakker (3 linjer) er $ 79,99. Sorte og lyserøde skind til at tilpasse udseendet af linjernes forside, og flexstik til sengen rundt om hjørner kommer senere i år.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here