Ryggsmertereduserende eksoskelett for e-handelsarbeidere

0
8

 Greg Nichols

Av Greg Nichols for Robotics | 14. oktober 2021 | Emne: Robotics

 laevo-export -282-of-1029.jpg

Laevo Exoskeletons

Et nederlandsk eksoskjeltselskap lanserer en oppdatert modell av et innovativt, ikke -drevet eksoskjelett for arbeidere. Det nye produktet fra Laevo, kalt Flex V3, er overbevisende av et par grunner, men den store kan være at den prøver å løse kjente problemer som har holdt eksoskjeletter, en gang kjent som en banebrytende teknologi, et primært nisjeprodukt .

Laevo -enheten er et passivt, ikke -påtrengende eksoskeleton designet for å lindre belastning og tilpasse seg enhver holdning. Ved å lene seg mot brystputen, overfører Laevo kraft fra resten av kroppen til lårene.

Generelt har eksoskjeletter snublet fra et forretningsperspektiv. Drevne og ikke -drevne drakter designet for å øke menneskelig styrke eller redusere belastningen forbundet med bøying og løfting har eksistert siden begynnelsen av 2010 -årene. En av visjonene til robotiske eksoskjeletter, som er underverk av biomekanikk og ingeniørfag og var banebrytende innen robotikknav som Human Engineering Lab ved UC Berkeley og selskaper som Ekso Bionics, var å erstatte rullestoler for de med slag- eller ryggmargsskader. Men markedssaken for mobilitetsapplikasjoner har aldri helt fungert, hovedsakelig på grunn av den høye prisen på robotiske eksoskjeletter sammenlignet med det vesentlig lavere prispunktet for rullestoler, en velprøvd og spenstig teknologi.

Mer nylig, eksoskjeletter har blitt markedsført for arbeid. Ekso Bionics debuterte for eksempel et eksoskjelett på overkroppen på en Ford-fabrikk i 2018, og teknologien har sett bruk i tung industri og verft.

Det har gitt håp blant utviklere av en kommersiell brukstilfelle, og i den oppfatningen kan eksoskjeletter danne bro mellom en fullstendig menneskelig arbeidsstyrke og eventuell ankomst av lysene slukket, helautomatisk fabrikk.

Laevo, som solgte en tidligere versjon av sitt ikke-drevne eksoskjelett for rundt $ 2500, er rettet mot forskjellige typer brukere, inkludert de i ikke-industrielle omgivelser, for eksempel logistikklagre hvor arbeidere flytter relativt små pakker, men er utsatt for gjentatte belastninger. Det lavere prispunktet for ikke -drevne eksoskjeletter kontra deres robotiske kolleger senker terskelen for adopsjon betydelig. Gitt at logistikksektoren i økende grad kommer til å bli undersøkt i USA for arbeidspraksis og arbeidsforhold, kan timingen være riktig for en enhet som er designet for å lette den fysiske belastningen.

I løpet av de neste månedene starter Laevo lanserer Laevo Flex på flere markeder i Asia, Europa, Latin -Amerika, Midtøsten og USA. Selskapet sier at det allerede har rundt 2500 enheter på markedet.

Robotics

Møt Astro, Amazons Jetsons -robot Vil innbyggerne noen gang trives med politidroner? Fem uventet varme bransjer for å finne robotikkjobber Hva er AI? Her er alt du trenger å vite om kunstig intelligens

Relaterte emner:

Hardware CXO Innovation Artificial Intelligence  Greg Nichols

Av Greg Nichols for Robotics | 14. oktober 2021 | Tema: Robotikk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here