Singapore for å utvikle mobile forsvarssystemer med Ghost Robotics

0
12

 Eileen Yu

Av Eileen Yu for By The Way | 14. oktober 2021 | Tema: Artificial Intelligence

Singapores forsvarsvitenskap og teknologibyrå (DSTA) har inngått et partnerskap med Philadelphia-baserte Ghost Robotics for å identifisere brukstilfeller som involverer legged-roboter for sikkerhet, forsvar og humanitære applikasjoner. De vil prøve å teste og utvikle mobile robotsystemer, så vel som de tilhørende teknologien som kan brukes i utfordrende urbane terreng og tøffe miljøer.

Samarbeidet vil også se roboter fra Ghost Robotics sammen med DSTAs robotikkommando-, kontroll- og kommunikasjonssystem (C3), sa de to partnerne i en felles uttalelse torsdag.

Regjeringsbyrået i Singapore sa at dets C3 -evner var “nervesenteret” for militære plattformer og kommandosentre, ved å trykke på dataanalyse, kunstig intelligens og datasynsteknologier for å lette “strammere koordinering” og effektivitet under militære og andre beredskapsoperasjoner.

Dets robotikk C3 -system muliggjorde samtidig kontroll og overvåking av flere ubemannede bakke- og luftsystemer for å levere en helhetlig situasjonsoversikt for koordinerte oppdrag, inkludert overvåking i tette bymiljøer.

Med partnerskapet ville DSTA og Ghost Robotics teste og utvikle “nye teknologier og brukstilfeller” for firbeddede ubemannede bakkekjøretøyer, som ville bli integrert med flerakse manipulatorer. Disse vil forbedre hvordan de autonome kjøretøyene interagerer med miljøet og gjenstandene i det.

Strømteknologier, for eksempel solid-state-batterier eller brenselceller, vil også bli integrert for å la robotsystemene fungere i lengre perioder.

DSTAs viseadministrerende direktør for operasjoner og direktør for landsystemer, Roy Chan, sa: “I en verden med hurtig utvikling er tett samarbeid mellom organisasjoner avgjørende for å skape brukstilfeller og innovative løsninger. I et samarbeid med Ghost Robotics håper DSTA for å fremme robotiske evner i forsvaret og forme fremtidens slagmark.

“Vi ser for oss at roboter en dag vil bli en forsvarers beste venn og bli utplassert for å gjennomføre mer risikofylte og komplekse operasjoner i tøffe terreng,” Chan sa.

DSTA har som oppgave å trykke på vitenskap og teknologi for å utvikle evner for landets Singapore Armed Forces (SAF), inkludert bruk av autonome kjøretøyer. Forsvarsdepartementet og SAF avdekket i juni 2021 en transformasjonsstrategi for å håndtere utviklende sikkerhetsutfordringer og trusler, som omfattet innsats for å utnytte teknologiske fremskritt for å bedre utnytte data og nye teknologier, for eksempel robotikk C3 -systemer, og integrere disse teknologiene i krigføringskonsepter for forbedre operativ effektivitet og redusere arbeidskraftskrav.

I følge Ghost Robotics ble de firbeddede ubemannede bakkekjøretøyene bygget for ustrukturert terreng, hvor en typisk hjul- eller belteenhet ikke kunne operere effektivt.

RELATERT DEKNING

Singapore må være forsiktig med bruk av AI, se på tilnærming til offentlig tillit Singapore bruker roboter for å minne naturelskere om sikker distansering Singapore sender Xavier roboten for å hjelpe politiet med å holde gatene trygge under tre ukers rettssak Singapore gir ut retningslinjer for distribusjon av autonome kjøretøyer Singapore utvider teststedet for autonome kjøretøyer AI, robotikk blant de mest ettertraktede ferdighetene i Singapore

Relaterte emner:

Sikkerhet Digital Transformation CXO Internet of Things Innovation Enterprise Software  Eileen Yu

Av Eileen Yu for By The Way | 14. oktober 2021 | Tema: Kunstig intelligens

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here