Singapore skal være forsigtig med AI -brug og gennemgå tilgang til offentlig tillid

0
12

 Eileen Yu

Af Eileen Yu til By The Way | 14. oktober 2021 | Emne: Kunstig intelligens

I sin søgen efter at drive vedtagelsen af ​​kunstig intelligens (AI) over hele landet skal multi-etniske Singapore være særlig omhyggelige med at navigere i brugen på nogle områder, især retshåndhævelse og kriminalitetsforebyggelse. Det bør yderligere fremme dets overbevisning om, at tillid er afgørende for, at borgerne kan være fortrolige med AI, sammen med erkendelsen af, at det vil kræve pleje af offentlig tillid på tværs af forskellige aspekter i samfundet.

Det må have været for mindst to årtier siden nu, da jeg deltog i en mediebriefing, hvor en direktør demonstrerede virksomhedens seneste talegenkendelsessoftware. Efterhånden som de fleste demoer gik, uanset hvor meget du forberedte dig på det, ville det gå desperat galt.

Hendes stemmestyrede kommandoer blev ofte udført forkert, og flere talte ord i hver sætning blev unøjagtigt oversat til tekst. Jo hårdere hun forsøgte, jo flere ting gik galt, og i slutningen af ​​demoen så hun klart forvirret ud.

Hun havde en relativt stærk accent, og jeg havde antaget, at det sandsynligvis var hovedproblemet, men hun havde brugt timer på at træne softwaren. Dette firma var på det tidspunkt kendt specifikt for sine talegenkendelsesprodukter, så det ville ikke være forkert at antage, at dets teknologi dengang var den mest avancerede på markedet.

Jeg gik væk fra den demo og troede, at det ville være næsten umuligt, med den store forskel i accenter i Asien alene og selv blandt dem, der talte det samme sprog, for at teknologi til genkendelse var tilstrækkeligt præcis.

Relaterede emner:

Big Data Analytics Digital Transformation CXO Internet of Things Innovation Enterprise Software  Eileen Yu

Af Eileen Yu til By The Way | 14. oktober 2021 | Emne: Kunstig intelligens

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here