Sony låter dig registrera dig för chansen att köpa en PS5 för semestern

0
5

Sony har lanserat en målsida där du kan registrera dig för möjligheten att köpa en PS5 senare i år, i tid för semestern. Företaget säger att det kommer att ha “en begränsad mängd PS5 -konsoler” för amerikanska kunder genom sin PlayStation -butik. Det är förmodligen en bra idé att fylla i registreringen tidigare än senare, och du behöver ett PlayStation Network ID för att göra det. Även om urvalsprocessen här inte ser ut som en först till kvarn-princip, till skillnad från sitt kösystem för distribution av konsoler.

Sony kommer att börja skicka inbjudningar med instruktioner om att köpa en PS5, tillsammans med en skiva tillbehör om du vill, i november. Och det står att mottagare av inbjudningar kommer att “baseras på tidigare intressen och PlayStation -aktiviteter.” Det är vagt, men kanske kommer det att belöna gamla spelare eller de som har markerat rätt rutor för sina marknadsföringsmail. Om du får en inbjudan vill du agera snabbt, eftersom alla kommer att vara öppna under en begränsad tid.

Inte alla får en inbjudan

Det här är inte första gången som Sony accepterar registreringar för att få en PS5. Men mot mitten och slutet av 2021 har konsolerna blivit allt sällsynta. När vi närmar oss semestern räknar vi med att återförsäljare som Amazon och Best Buy kan låsa ytterligare reststockar bakom sina betalda medlemskap (Prime respektive Totaltech) för att stimulera att gå med.

Å ena sidan är detta bra, eftersom det borde hålla bots i avstånd, liksom människor som kanske bara är fokuserade på att vända konsoler för vinst. Så med andra ord kan den här planerade konsolåterställningen från Sony vara din bästa chans att säkra en konsol utan ett extra medlemskap.

Var noga med att kolla in avsnittet med vanliga frågor längst ner på registreringssidan för att vara säker på att du känner till alla steg i förväg för att göra din betalningsprocess så sömlös som möjligt .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here