De största tillkännagivandena från DC FanDome

0
19

DC Comics och Warner Bros. höll sin andra årliga Fandome på lördagen och avslöjade nya trailers för filmer och serier som kommer, inklusive The Batman, The Flash och Black Adam. Vi fick också en titt på historietrailern för spelet Suicide Squad: Kill the Justice League. Här är en titt på några av de största nyheterna som sjönk.

Batman visar upp Robert Pattinsons gritty hero

Vi fick äntligen en andra trailer för The Batman (och FanDome sparade avslöjandet i slutet av dagen). Vi är inte ens säkra på om han tror att han är en hjälte, men Pattisons Batman går definitivt igenom vissa saker. Vi lärde oss inte mycket mer om karaktärerna i Matt Reeves tolkning av Dark Knights saga. Men släpvagnen visade upp en Selina Kyle/Catwoman som verkade vara en förklädnadsmästare och en gåta med en mycket skrämmande stämning än vi har sett i tidigare iterationer. Efter flera pandemirelaterade förseningar kommer The Batman till teatrarna den 4 mars 2022.

En tidig titt på Dwayne Johnson som Shazam antihero Black Adam

Dwayne Johnsons Black Adam har varit under utveckling i flera år, men den långdräktiga filmen är äntligen nästan här och har en teaser-trailer som visar inte bara Johnsons karaktär utan också flera medlemmar av Justice Society of America som kommer att göra sina debuterar. Johnson själv framträdde på FanDome och sa att han var “född för att spela Black Adam” innan han introducerade en scen från filmen, där några arkeologer (som borde veta bättre, ärligt talat) slog Black Adam med en strålning av el. I gengäld sönderfaller han en kille, fångar en kula ur luften och svävar sedan iväg. Johnson twittrade klippet på lördagen.

Black Adam kommer på bio den 29 juli 2022

Suicide Squad: Kill the Justice League fick en trailer avslöja

Tillkännagav vid förra årets FanDome och det första spelet från Rocksteady Studios, laget bakom den älskade Batman: Arkham på nästan sex år, Suicide Squad: Kill the Justice League visade upp en ny trailer vid årets evenemang. Spelet kommer att debutera på Xbox Series X/S, PlayStation 5 och PC 2022.

Flashen retar en multiversal nedsmältning

Det är inte bara Marvel som dallar i multiverset nuförtiden: The Flash-försenade fick en smygtopp på FanDome, vilket inte bara ger Ezra Millers supersnabba hjälte, utan också återkomsten av både Ben Affleck och Michael Keatons versioner av Batman. Keaton gör voice-over för teasern som innehåller en glimt av den omisskännliga Batman-kåpan i slutet. Den kommer att komma på bio den 4 november 2022.

Tidigt bakom kulisserna titta på Aquaman och Shazam uppföljare

Varken Aquaman and the Lost Kingdom eller Shazam !: Fury of the Gods var ganska redo för primetime, men DC visade upp några tidiga bakom kulisserna tittar på båda uppföljarna, vilket kommer att fortsätta äventyren till Jason Momoas muskelbundna vattenhjälte och Zachary Levi/Asher Angel's Shazam. Shazam! uppföljare teaser gav en titt på Rachel Zegler, Helen Mirren och Lucy Liu som en uppsättning nya skurkar.

En djupdykning i Gotham Knights

Medan Rocksteady är igång med sitt Suicide Squad-spel, fortsätter Warner Bros Games Montreal äventyren i Arkham-stil i Gotham Knights, som ursprungligen hade planerats för en release 2021 innan de försenades till 2022. Spelare kommer att kunna gå ihop som Batgirl, Nightwing, Robin och Red Hood i en action-rollspel med öppen värld när spelet kommer nästa år.

Peacemaker får en trailer framför sin HBO Max -debut

John Cenas Peacemaker -karaktär – introducerad i sommarens The Suicide Squad – får sin egen HBO Max -show, där han ska försöka skapa fred i världen (oavsett hur mycket våld det tar.) Den första trailern visar att författare och regissör James Gunn släpper inte den unika blandningen av våldsam komedi från filmen, och Cena är förvånansvärt tilltalande och rolig i teasern. Om du någonsin har velat se Cena i sina trånga vittnen har du tur (om inte, har du blivit varnad). Åh och även han får en kram från en örn som är lika dum/fantastisk som det låter. Peacemaker debuterar på HBO Max den 13 januari.

Massor av trailers för DC-tv-program

Fandome retade nya säsonger av Batwoman, The Flash, Superman & amp; Lois, Supergirl, Legends of Tomorrow, Stargirl, förutom den animerade Aquaman: King of Atlantis och fan-favoriten Harley Quinn. Och Young Justice, Titans och Doom Patrol har också förnyats för nya säsonger på HBO Max. De två första avsnitten av Young Justice nya säsong strömmar redan.

Vi fick också en titt på trailern för en ny show på CW från Ava DuVernay: Naomi, om en tonåring som ännu inte medveten om hennes superhjälte -status. Det spelar Kaci Walfall som Naomi och debuterar nästa år.

 DC/WarnerBros

En titt bakom kulisserna på HBO Max animerade Batman: Caped Crusader

Tillkännagav tidigare i år som en noir-ish ” reimagining ”av karaktären, den nya serien kommer från JJ. Abrams, Matt Reeves och Bruce Timm. Den första trailern visade upp den unika konststilen, men Timm, som arbetade med Batman: The Animated Series och Batman Beyond, sa att showen dock inte kommer vara i svart-vitt.

“Min hissversion av den här serien är att det är mer Batman: The Animated Series än Batman: The Animated Series”, sa han. “I Bruce värld, i denna nya iteration, är det bara Batman just nu. Justice League finns inte, det finns inga andra superhjältar. Det är Batman. Du tittar på den här ensamma figuren som simmar genom Gothams cesspool. Det är Batman, ensam. ”

Korrigering, 20:12 ET : Suicide Squad: Kill the Justice League erbjöd en ny historietrailer i dag, inte ett gameplay -avslöjande . Vi beklagar felet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here