Snag en Samsung soundbar til en lav pris fra Newegg

0
30

Denne slanke soundbar fra Samsung er i øjeblikket tilgængelig til den laveste pris nogensinde hos Newegg, ned til kun $ 298. Denne 38-tommer soundbar leveres fyldt med 9 fremadrettede højttalere og en trådløs subwoofer til en soundbar, der slår langt over sin vægt. Der er dog et par ting at huske på. Denne soundbar er kun udstyret med en enkelt HDMI-ind- og udgangsport, så du skal stole på en switcher eller bruge den indbyggede Bluetooth-forbindelse, hvis du bruger denne soundbar til flere enheder. En anden lille ulempe er manglen på ekstra bagkanalhøjttalere, hvilket ikke burde være et problem for mindre rum, men hvis du har en særlig stor stue, kan du investere i et par tertiære højttalere.

Samsung HW-Q60T Soundbar

 • $ 298
 • $ 450
 • 34% rabat

Denne 5.1 Soundbar fra Samsung har kraftfuld bas og Bluetooth-forbindelse. 38-tommer soundbaren er udstyret med i alt 9 højttalere til en fremragende digital surround-oplevelse og en trådløs subwoofer, der hjælper med at reducere ledningsrod.

 • $ 298 hos Newegg

Amazons første generations Echo Buds er i øjeblikket tilgængelige på Woot til deres laveste pris til dato: $ 40. Mens mange øretelefoner er udstyret med stemmeassistance aktiveret, lytter Amazon Echo Buds altid, så du kan ringe til Amazon Alexa hvor som helst, ligesom du ville gøre derhjemme. I vores første anmeldelse bemærkede vi, hvor imponeret vi var over komfortniveauet, de tilbyder og Boses proprietære støjreducerende teknologi, som hjælper med at “eliminere irriterende nynnen og reducere gadestøj.” Der er helt sikkert bedre lydende øretelefoner på markedet-vi har endda fremhævet et par stykker i vores samling af de bedste trådløse øretelefoner-men du bliver hårdt presset på at finde et så godt par til en lav pris.

Amazon Echo Buds

 • $ 40
 • $ 130
 • 70% rabat

Amazons originale Echo Buds tilbyder funktioner som Bose-støjreduktion og en tilpasselig pasform sammen med god lyd til en lavere pris end de fleste konkurrenter.

 • $ 40 hos Woot

Samsung Galaxy Book Pro er en praktisk lille notesbog, og takket være denne aftale på Woot kan du få fat i en for $ 780, så længe lager haves. Denne lette, OLED-udstyrede bærbare computer er overraskende kraftfuld og kan holde i op til 20 timer på en enkelt opladning. Under emhætten bruger Galaxy Book Pro en 11. generations Intel Core i5-processor og 8 GB RAM, hvilket gør den til en fremragende multitasker. De 512 GB indbygget SSD-lager giver også mere end nok plads til ethvert projekt, du arbejder på, og i betragtning af at den bærbare computer vejer kun 2,3 pund og måler mindre end 0,5 tommer tyk, behøver du ikke bekymre dig om at slæbe 15-tommer-maskinen rundt eller stik den i en overfyldt rygsæk. Læs vores praktiske indtryk .

Samsung Galaxy Book Pro (512GB)

 • $ 780
 • $ 1.100
 • 30% rabat

Samsungs nyligt udgivne Galaxy Book Pro er utrolig let og formodes at udsende mindre blåt lys end et standard LCD -panel takket være det nye OLED -display. Den drives også af Intels nyeste 11. generations processor.

 • $ 780 hos Woot

Roku Streaming Stick Plus er i øjeblikket nede til sin laveste pris nogensinde på både Amazon og Best Buy. Denne lette streaming -enhed er bemærkelsesværdig let at bruge og er lille nok til at passe i lommen. Mens Roku for nylig udgav en ny version, kaldet Roku Streaming Stick 4K, giver den sidste generation af Stick Plus stadig adgang til alle de samme streamingtjenester og er lige så let at bruge. Du skal bare tilslutte Stick'en til en tilgængelig HDMI -port og levere strøm ved hjælp af det medfølgende USB -kabel, hvilket gør det til en hurtig måde at streame indhold til ethvert tv i dit hjem (forvent ikke Dolby Vision -understøttelse). Læs vores anmeldelse .

Roku Streaming Stick Plus

 • $ 35
 • $ 50
 • 31% rabat

< p> Rokus 4K-klare streamingstick har en enkel grænseflade og adgang til alle de populære streaming-apps plus understøttelse af AirPlay 2 og Dolby Atmos.

  < li class = "c-product-card__buttons"> $ 35 på Amazon
 • $ 35 ved Best Buy

The Verge fylder 10, og du er inviteret til festen. On The Verge finder sted i New York den 22. og 23. oktober og bliver en fejring af alt, hvad vi har opnået i løbet af det sidste årti, og vi vil have, at du er en del af det. Lige nu kan du hente billetter til kun $ 99 med kampagnekoden $ 99NOW, som giver dig adgang for begge dage og fire gratis drikkebilletter. Arrangementet vil indeholde talere fra The Verge -talentet og fra den bredere verden af ​​teknologi samt musikalske forestillinger og interaktive oplevelser.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here