Ta en Samsung soundbar till ett lågt pris från Newegg

0
30

Denna smala soundbar från Samsung är för närvarande tillgänglig för sitt lägsta pris någonsin på Newegg, ner till bara $ 298. Denna 38-tums soundbar levereras med 9 framåtgående högtalare och en trådlös subwoofer för en soundbar som slår långt över sin vikt. Det finns dock ett par saker att tänka på. Denna soundbar är bara utrustad med en enda HDMI-in- och utgångsport, så du måste lita på en switcher eller använda den inbyggda Bluetooth-anslutningen om du använder denna soundbar för flera enheter. En annan liten nackdel är bristen på ytterligare bakre kanalhögtalare, vilket inte borde vara ett problem för mindre rum, men om du har ett särskilt stort vardagsrum kanske du vill investera i ett par högtalare.

Samsung HW-Q60T Soundbar

 • $ 298
 • $ 450
 • 34% rabatt

Denna 5.1 Soundbar från Samsung har kraftfull bas och Bluetooth-anslutning. Den 38-tums soundbar är utrustad med totalt 9 högtalare för en utmärkt digital surroundupplevelse och en trådlös subwoofer som hjälper till att minska ledtråd.

 • $ 298 på Newegg

Amazons första generationens Echo Buds är för närvarande tillgängliga på Woot för deras lägsta pris hittills: $ 40. Även om många hörlurar är utrustade med rösthjälp, lyssnar Amazon Echo Buds alltid, så att du kan ringa Amazon Alexa var som helst, precis som du skulle göra hemma. I vår första granskning noterade vi hur imponerade vi var av den komfortnivå de erbjuder och Boses egenutvecklade brusreduceringsteknik, som hjälper till att “eliminera irriterande nynnande och minska gatubuller.” Det finns definitivt bättre ljudande öronsnäckor på marknaden-vi har till och med markerat några i vår sammanställning av de bästa trådlösa öronsnäckorna-men du kommer att vara hårt pressad för att hitta ett så bra par till ett så lågt pris.

Amazon Echo Buds

 • $ 40
 • $ 130
 • 70% rabatt

Amazons ursprungliga Echo Buds erbjuder funktioner som Bose-brusreducering och anpassningsbar passform, tillsammans med bra ljud till ett lägre pris än de flesta konkurrenter.

 • $ 40 på Woot

Samsung Galaxy Book Pro är en praktisk liten anteckningsbok, och tack vare den här affären på Woot kan du ta en för 780 dollar så länge lagret räcker. Denna lätta, OLED-utrustade bärbara dator är förvånansvärt kraftfull och kan hålla i upp till 20 timmar på en enda laddning. Under huven använder Galaxy Book Pro en elfte generationens Intel Core i5-processor och 8 GB RAM, vilket gör den till en utmärkt multitaskare. Den 512 GB inbyggda SSD-lagringen ger också mer än tillräckligt med utrymme för alla projekt du arbetar med, och med tanke på att den bärbara datorn väger bara 2,3 pund och är mindre än 0,5 tum tjock behöver du inte oroa dig för att släpa 15-tumsmaskinen runt eller haka den i en fullsatt ryggsäck. Läs våra praktiska intryck .

Samsung Galaxy Book Pro (512GB)

 • $ 780
 • $ 1 100
 • 30% rabatt

Samsungs nyligen släppta Galaxy Book Pro är otroligt lätt och är tänkt att avge mindre blått ljus än en vanlig LCD -panel tack vare sin nya OLED -skärm. Den drivs också av Intels nyaste elfte generationens processor.

 • $ 780 på Woot

Roku Streaming Stick Plus är för närvarande nere till sitt lägsta pris någonsin på både Amazon och Best Buy. Denna lätta streaming -enhet är anmärkningsvärt lätt att använda och är tillräckligt liten för att passa i fickan. Medan Roku nyligen släppte en ny version, kallad Roku Streaming Stick 4K, ger den sista generationen Stick Plus fortfarande tillgång till alla samma streamingtjänster och är fortfarande lika lätt att använda. Du behöver bara ansluta Stick till en tillgänglig HDMI -port och ge ström med den medföljande USB -kabeln, vilket gör det till ett snabbt sätt att strömma innehåll till vilken TV som helst i ditt hem (förvänta dig inte Dolby Vision -stöd). Läs vår recension .

Roku Streaming Stick Plus

 • $ 35
 • $ 50
 • 31% rabatt

< p> Rokus 4K-ready streaming-stick har ett enkelt gränssnitt och tillgång till alla populära streamingappar, plus stöd för AirPlay 2 och Dolby Atmos.

  < li class = "c-product-card__buttons"> $ 35 på Amazon
 • $ 35 på Best Buy

The Verge fyller 10 år, och du är inbjuden till festen. På plats i New York 22-23 oktober kommer On The Verge att fira allt vi har åstadkommit under det senaste decenniet, och vi vill att du ska vara en del av det. Just nu kan du hämta biljetter för bara $ 99 med kampanjkoden $ 99NOW, vilket ger dig entré för båda dagarna och fyra gratis drinkbiljetter. Evenemanget kommer att innehålla talare från The Verge -talangen och från den bredare teknikvärlden, musikaliska föreställningar och interaktiva upplevelser också.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here