VideoProc Vlogger is een krachtige, intuïtieve en gratis oplossing voor het maken van video's (inclusief gratis weggeefactie!)

0
120

door Martin Brinkmann op 19 oktober 2021 in Gesponsorde inhoud – Laatste update: 19 oktober 2021 – 1 reactie

Ons team is altijd op zoek naar dingen waarvan we denken dat onze lezers ze zullen waarderen. We hebben een vergoeding ontvangen voor het publiceren van dit artikel.

Creators en thuisgebruikers hebben behoefte aan veelzijdige, krachtige maar intuïtief te gebruiken software als het gaat om het bewerken en maken van video's. Een krachtig programma versnelt de verwerking van video's aanzienlijk en bevat alle tools en functies die nodig zijn om filmische ervaringen te creëren.

VideoProc Vlogger is een gloednieuwe applicatie die perfect aansluit bij de beschrijving. Het is gratis te downloaden en te gebruiken. Het programma is gemaakt door VideoProc van Digiarty Software, een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige videoverwerkingstools zoals VideoProc Converter voor videoconversie en -verwerking (vind de weggeefactie aan het einde van het artikel).

VideoProc Vlogger is beschikbaar voor alle belangrijke versies van het Windows-besturingssysteem van Microsoft en het Macintosh-besturingssysteem van Apple. De video-editor ondersteunt alle belangrijke video- en audio-invoerformaten en resoluties, waaronder 4K, 8K en HDR 10bit. Het werkt goed met alle video-opnameapparatuur en -apparatuur, inclusief GoPro, iPhone, smartphone, videocamera's en drones.

Volledige hardwareversnelling

ADVERTEREN

Apparaten die hardwareversnellingsfuncties ondersteunen, verwerken video's veel sneller. Volgens VideoProc Vlogger kan volledige hardwareversnelling de verwerking van video met een factor 47 versnellen in vergelijking met realtime videoverwerking.

De scan is erg handig omdat het het programma op de best mogelijke manier configureert om te profiteren van de mogelijkheden van het besturingssysteem, de processor en de grafische verwerkingseenheid.

Overzicht van VideoProc Vlogger

videoproc vlogger

ADVERTEREN

Intuïtieve interface

De belangrijkste applicatie-interface is intuïtief te gebruiken. Klik op het pluspictogram naast video, afbeelding of muziek om bronbestanden toe te voegen. Deze kunnen vervolgens naar de verwerkingstijdlijn worden gesleept. Previews worden ondersteund en basishandelingen, zoals het maken van een video die uit meerdere videoclips bestaat, zijn binnen enkele seconden uitgevoerd. Je kunt ook afbeeldingsbestanden toevoegen, video's en afbeeldingen mixen en matchen, en audio toevoegen aan een track met slechts een paar klikken en slepen.

U kunt de uitvoermap en -indeling, videokwaliteit en codec, frames per seconde en audiovoorkeuren wijzigen. Een klik op start begint de verwerking, wat erg snel gaat als het apparaat hardware-versnelde videoverwerking ondersteunt.

ADVERTEREN

export video

Houd er rekening mee dat u een gratis licentiecode nodig heeft voor de toepassing, waaraan u wordt herinnerd wanneer de verwerking is voltooid.

Basisbewerkingsfuncties

VideoProc Vlogger ondersteunt een grote lijst met overgangen, effecten, opties om titels te maken en video-effecten die gebruikers van het gratis programma kunnen gebruiken om professionele video's te maken.

Overgangen: Het programma ondersteunt in totaal 61 verschillende overgangen. Elke overgang wordt weergegeven als een voorbeeld wanneer deze is geselecteerd, en toegevoegd aan de videotrack tussen twee items. Overgangen omvatten brand-, rimpel-, morph- of wipe-effecten die allemaal gemakkelijk kunnen worden toegepast op de videotrack.

Effecten:Effecten werken op dezelfde manier. Selecteer een van de beschikbare 50 effecten om een ​​voorbeeld op het scherm te krijgen. Sleep degene die u wilt gebruiken naar de effecttrack en rangschik deze op de track zodat deze overeenkomt met het deel van de videotrack waarop u het effect wilt toepassen.

 effects

Tekst:Titels, aftiteling en ondertitels worden op dezelfde manier geselecteerd. Kies er een, bekijk het voorbeeld direct op het scherm en sleep het op het videospoor. Elk item dat aan een van de tracks wordt toegevoegd, kan verder worden bewerkt.

Titeltracks zijn eenvoudig te bewerken: bewerk gewoon de tekst die u op het scherm wilt weergeven, wijzig lettertypen en lettertypeparameters, de positie van de tekst, en tijd & looptijd. Er zijn voorbeelden beschikbaar om te controleren of de titel correct is ingesteld.

Geavanceerde bewerkingsfuncties

Videobestanden ondersteunen meer bewerkingsopties. Naast directe wijzigingen aan het videobestand zelf, zoals het wijzigen van de dekking of kleuren & filters, kunnen gebruikers geavanceerde bewerkingsopties configureren die zich niet achter betaalde oplossingen hoeven te verschuilen.

Kies bijvoorbeeld Snelheid:Speed ​​geeft je controle over de afspeelsnelheid van het individuele video-item. Verhoog of verlaag de snelheid van een deel van de video om bepaalde delen ervan te markeren en tegelijkertijd coole effecten te creëren. Het is zelfs mogelijk om de snelheidswijzigingen aan te passen met slechts een paar muisklikken en slepen.

speed editor

Naast snelheid ondersteunt VideoProc Vlogger op beweging gebaseerde effecten, uitgebreide kleurveranderingen, opties om een ​​video bij te snijden, voeg aangepaste tekst toe, converteer audio naar tekst, wat ideaal is voor ondertiteling, of splits video's.

De functies zijn niet overweldigend dankzij de intuïtieve interface van de videomaker. Er valt nog meer te ontdekken en nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om een ​​liniaal weer te geven om exacte wijzigingen in een video aan te brengen, vullen de functionaliteit mooi aan zonder gebruikers te overweldigen.

VideoProc heeft een video gepubliceerd die enkele van de mogelijkheden van de applicatie.

Verdict

VideoProc Vlogger is een gratis videobewerkingstoepassing die intuïtief in gebruik en tegelijkertijd krachtig is. Ondersteuning voor volledige hardwareversnelling garandeert hoge verwerkingssnelheden en de geboden functies en functionaliteiten bieden nieuwe gebruikers en gevorderde gebruikers een ongelooflijk aantal opties als het gaat om het maken van video's.

VideoProc Vlogger is een uitstekend programma voor iedereen die originele video's wil maken, ongeacht of het doel is om een ​​nieuwe familievakantievideo te maken of de volgende grote hit op YouTube of andere videohostingplatforms.

Geïnteresseerde gebruikers in het programma wil je misschien de officiële VideoProc Vlogger-gebruikershandleiding bekijken, omdat deze tips en informatie biedt over het effectieve gebruik van het programma.

Exclusieve weggeefactie

VideoProc organiseert momenteel een videowedstrijd . Je kunt de details van de VideoProc Vlogger-videobewerkingswedstrijd hier bekijken.

VideoProc biedt ook een speciale weggeefactie aan Ghacks-gebruikers van zijn premium videoverwerkingssoftware –VideoProc Omzetter. Als u wilt deelnemen aan de trekking van 10 levenslange pc-licenties, hoeft u alleen maar uw e-mailadres in het onderstaande formulier achter te laten.

Het e-mailadres wordt gebruikt om de winnaars op de hoogte te stellen van de prijzen.

ADVERTENTIE

Previous articleVerplaats de taakbalk van Windows 11 naar boven en wijzig de pictogramgrootte met Taakbalk11
Next articleHoe Gmail-phishing-e-mails de filters omzeilen en hoe u ze kunt herkennen