Deal alert: bespaar 83% korting op Surfshark VPN

0
53

June Wan

Tegen juni Wan | 22 oktober 2021 | Onderwerp: Aanbiedingen

Een VPN, of virtueel particulier netwerk, is een must als u ook maar de geringste hoeveelheid tijd op internet doorbrengt — het beschermt de privacy en veiligheid van uw webverkeer, en meer. Hoewel Surfshark VPN naam heeft gemaakt omdat het betaalbaar en prijsgedreven is, heeft de service bewezen een van de beste VPN-opties te zijn die er zijn.

Of je nu een zakelijke professional bent die dingen wil veranderen of net begint te winkelen voor wat anonimiteit op het internet, Surfshark VPN heeft momenteel een aanbieding die je niet wilt missen.

2 jaar Surfshark VPN-abonnement voor minder dan $ 60

24 maanden + 3 maanden gratis, $2,21 per maand

windows-connected-locations-clean.png

Vanaf nu tot 27 oktober kun je een 2-jarig abonnement op Surfshark VPN kopen voor slechts $ 59,76 en krijg je 3 extra maanden gratis. Dat komt neer op een maandelijkse prijs van $ 2,21 over 27 maanden. Om de zaken in perspectief te plaatsen, brengt Surfshark VPN doorgaans $ 12,95 per maand in rekening, wat deze deal des te aantrekkelijker maakt.

Inbegrepen bij het aanbod zijn alle standaard Surfshark VPN-voordelen, zoals app-ondersteuning op iOS en Android, toegang tot meer dan 3.200 servers in meer dan 65 landen en een functie die de service onderscheidt van de rest: onbeperkte apparaatondersteuning. Dat betekent dat je met één account gebruik kunt maken van de VPN-service via meerdere apparaten (telefoon, laptop, tablet, etc.) tegelijk.

Voor meer informatie over Surfshark VPN en hoe de service werkt, bekijk hier de David Gewirtz-gids van ZDNet.

Bekijk nu op Surfshark VPN

ZDNet adviseert

De beste 2-in-1 laptops: Top flexibele, hybride en converteerbare notebooks De beste draadloze opladers van 2021 De beste NAS: Op het netwerk aangesloten opslagapparaten voor thuis of op bedrijf De beste robotstofzuigers van 2021 De beste Raspberry Pi-alternatieven: topcomputers met één bord June Wan

uiterlijk in juni Wan | 22 oktober 2021 | Onderwerp: Aanbiedingen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here