Qlik opretter den fjerde globale cloud-region i Singapore

0
19

Eileen Yu

Af Eileen Yu for By The Way | 28. oktober 2021 | Emne: Big Data Analytics

Qlik har lanceret en ny cloud-region i Singapore, hvilket gør det nye websted til det andet i Asien-Stillehavet og det fjerde globalt. Flytningen kommer, da leverandøren af ​​forretningsanalyse ser ud til at udnytte den voksende digitale transformationsindsats i regionen.

Den nye Singapore cloud-region vil give både store virksomheder og små og mellemstore virksomheder mulighed for at lagre og implementere data til analyser lokalt, sagde Qlik i en erklæring torsdag.

Det har tre andre skyområder i Australien, Irland og USA. Sælgeren har drevet et kontor i Singapore siden 2011.

Muligheden for at beholde deres data i den regionale sky ville også give kunderne mulighed for at understøtte slutbrugernes analysebehov i regionen mere effektivt, med hurtigere adgang og lavere latenstid, sagde Qlik. Dets kunder her omfattede Singapore Management University og Essilor.

Qliks senior vicepræsident i Asien-Stillehavsområdet og Japan, Geoff Thomas, sagde: “Digital transformation er en nødvendighed for virksomheder, der ønsker at trives i nutidens æra med konstante forandringer, hvor overgangen til skyen er en afgørende muliggører. Den strategiske placering af en ny Qlik-sky region i Singapore vil hjælpe os med bedre at imødekomme kundernes behov for Qlik Cloud, samtidig med at vi overholder strenge lokale krav til dataophold.”

Den nye cloud-region vil også understøtte landets smart nation-planer for at fremme digital adoption blandt lokale virksomheder. , sagde Thomas.

RELATERET DÆKNING

Singapore skal udvise forsigtighed med brug af AI, gennemgå tilgang til offentlig tillidSingapore ønsker udbredt AI-brug i smart nation driveSingapore udgiver AI-etik, governance-referenceguideSingapore sigter mod at opbygge AI-færdigheder til digital økonomi. en del af læseplanen, da Singapore indleder AI-træningspartnerskab med Google Cloud Cloud | Digital transformation | Robotik | Internet of Things | Innovation | Enterprise Software

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here