Beste billige nettbrett 2021: Apple iPad, Amazon Fire, Samsung Galaxy og mer

0
20

Jason Cipriani

Av Jason Cipriani | 24. november 2021 | Emne: Nettbrett

9th-gen-ipad.jpgiPad (niende generasjon) Grunnmodellen iPad Gå til detaljer $330 på Target fire-hd-8.jpgAmazon Fire HD 8 Plus Amazons beste 8-tommers nettbrett Gå til detaljer $55 på Amazon Amazon Fire HD 10 Plus Det største nettbrettet Amazon tjener. Gå til detaljer $180 på Amazon chromebook-duet.jpgLenovo Chromebook Duet Et Chrome OS-nettbrett ble Chromebook. Jump to details $245 at Lenovo tab-p11-plus.jpgLenovo Tab P11 Plus Et rimelig Android-nettbrett med dedikert barnerom Gå til detaljer Se nå på Lenovo Vis mer (2 elementer) tab-a7.jpgSamsung Galaxy Tab A7 Lite Samsung er rimelig også. Gå til detaljer $160 hos Amazon nokia-t20.jpg Nokia T20 Nokia – ja, den Nokia – har et nettbrett Gå til detaljer $160 hos Amazon

Nettbrett er et hendig verktøy, enten du prøver å holde tritt med favorittprogrammene dine, juleshopping eller gjør om en glassplate til en bærbar datamaskin. Og la oss innse det, de lager også gode pedagogiske verktøy for små barn – eller i det minste et middel for å holde dem underholdt når du trenger det mest.

Men noen nettbrett er direkte dyre. Apples iPad Pro kan enkelt presse $2000-merket. Men du trenger ikke å bruke en formue for å få en pålitelig og konsistent nettbrettopplevelse.

Nedenfor vil jeg lede deg gjennom nettbrett som spenner fra Apples iPad (uten tvil den beste ut av gruppen), til Amazons Fire HD 8 (sannsynligvis den tregeste ut av partiet) – som hver tilbyr sine egne innrømmelser for å treffe et visst prispunkt.

iPad (niende generasjon)

Grunnmodellen iPad

(Bilde: Apple)

Skjerm : 10,2-tommers Retina-skjerm | Prosessor: A13 Bionic | Lagring: 64 GB eller 256 GB | Biometri: Touch ID | Farger: Sølv, mellomgrå | Kameraer: 8 MP bak, 1080p video. 12 MP FaceTime-kamera med Center Stage | Vekt: 1,07 pund | Dimensjoner: 9,8 x 6,8 x 0,29 tommer | Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, Lightning-port | Batteritid: 10 timer

Apples velprøvde nettbrett, grunnmodellen iPad, er uten tvil det beste billige nettbrettet. Full stopp.

Ikke bare gir standardprislappen på $329 deg alle de samme funksjonene du forventer fra alle Apples nettbrett, som iPadOS-oppdateringer i årevis og tilgang til App Store, men du har ikke å betale en premie som du gjør for de dyrere Pro- og Air-modellene.

Den niende generasjons iPad ble kunngjort høsten 2021, og la til en A13 Bionic-prosessor, flere lagringsmuligheter – med basismodellen som nå tilbyr dobbel lagringsplass, med start på 64 GB. Eller du kan velge 256 GB lagringsplass hvis du trenger plassen. Entry-level iPad kan pares med Apples Smart Keyboard og en Apple Pencil, og konvertere den fra et nettbrett til en bærbar datamaskin.

Apple har ikke utvidet maskinvaren for ansiktsgjenkjenning utover iPad Pro-serien ennå, og med iPad Air og iPad Mini nå uten hjemknapp, er niende generasjons iPad det eneste nettbrettet som er igjen i rekken med en hjemknapp med Touch ID .

Det er ikke uvanlig å se basemodellen iPad på salg for $299 eller lavere, spesielt i julehandelsesongen.

$330 ved mål $379 på eBay $329 hos Adorama

Amazon Fire HD 8 Plus

Amazons beste 8-tommers nettbrett

Bilde: Amazon

Display: 8-tommers, 1280 x 800 skjerm | Prosessor: Quad-core 2,0 GHz | Lagring: 32 GB eller 64 GB | Minne: 3 GB | Farger: Svart | Kameraer: 2 MP foran og bak | Vekt: 12,5 oz | Dimensjoner: 8,0 x 5,4 x 0,4 tommer | Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, USB-C | Batteri: 12 timer

Amazons Fire HD 8 og HD 8 Plus er to av de rimeligste nettbrettene du finner. Selskapet redesignet nylig de tidligere firkantede og harde nettbrettene, og la til en mer avrundet design som ser ut og føles fantastisk å holde. Begge nettbrettene er rimelige med standard HD 8 priset til $89,99, med HD 8 Plus priset til $109,99.

Hva er forskjellen? Glad du spurte. HD 8 kommer med 2 GB minne, mens HD 8 Plus kommer med alle standardfunksjonene HD 8 inkluderer, men med 3 GB minne, støtte for trådløs lading og en raskere kablet lader er inkludert i esken.

Bedre sagt: De ekstra $20 for HD 8 Plus er vel verdt investeringen.

Fire HD 8 kjører Amazons Fire OS. Den kjører Android-apper, men du er begrenset til apper som er tilgjengelige i Amazons egen Appstore. Som med de fleste nettbrett i denne prisklassen, kan ytelsen til tider være svak, men du har ingen problemer med å handle, surfe på Facebook eller sjekke e-posten din på Fire HD 8 Plus.

Fordeler:

Veldig rimelig MicroSD-kort utvidbar lagring. Batterilevetid

Ulemper:

Ytelse er ikke den beste egenskapen< br>Ingen tilgang til Google-apper eller -tjenester $55 hos Amazon $55 ved Best Buy $110 at Target

Amazon Fire HD 10 Plus

Det største nettbrettet Amazon lager

Amazon Fire HD 10 Productivity Bundle Jason Cipriani/ZDNet

Skjerm: 10,1-tommers, 1920 x 1200 skjerm | Prosessor: Åttekjernede 2,0 GHz | Lagring: 32 GB eller 64 GB | Minne: 4 GB | Farger: Svart | Kameraer: 2 MP foran, 5 MP bak | Vekt: 16,4 oz | Dimensjoner: 9,73 x 6,53 x 0,36 tommer | Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, USB-C | Batteri: 12 timer

Amazons nylig oppdaterte Fire HD 10 og Fire HD 10 Plus er verdige utfordrere som billige nettbrettalternativer. Du har muligheten til å få standard Fire HD 10, eller kjøpe den som en del av en produktivitetspakke som inkluderer et tastatur og et ettårs abonnement på Microsoft 365 for $199.

En av Fire HD 10-modellene har en åttekjerneprosessor, 4 GB minne, 32 GB eller 64 GB lagringsplass og inkluderer bonusen med støtte for microSD-kort på opptil 1 TB.

Full HD-skjermen ser klar ut, og gir god plass til spilling eller se en film. Du får opptil 12 timers batterilevetid på en enkelt lading.

I likhet med Fire HD 8, kjører Fire HD 10 Fire OS, så appalternativene dine er noe begrenset, men de fleste appene med store navn som Zoom, Facebook Messenger og Spotify er tilgjengelige. Det betyr også at hvis du er en tung bruker av Google-tjenester, vil du bli skuffet over mangelen på Google-apper og -tjenester. Og med mangel på mener jeg det er null apper i Amazons Appstore. Du må stole på tredjepartsapper eller Silk-nettleseren i stedet.

Fordeler:

En stor skjermMicroSD-kort utvidbar lagring Lang batterilevetid

Ikke:

Ikke det raskeste nettbrettet Ingen tilgang til Google-apper eller -tjenester $180 hos Amazon

Lenovo Chromebook Duet

Et Chrome OS-nettbrett ble Chromebook

Bilde: Lenovo

Display: 10.1 -tommer, 1900 x 1200 skjerm | Prosessor: MediaTek Helio P60T | Lagring: 64 GB eller 128 GB | Minne: 4 GB | Farger: Isblå og jerngrå dobbel tone | Kameraer: 2 MP foran og 8 MP bak | Vekt: .99lbs | Dimensjoner: 9,44 x 6,29 x 0,29 tommer | Tilkoblinger: USB-C | Batteri: 10 timer

Chromebook Duet er et morsomt nettbrett omgjort 2-i-1 som ikke kjører Android eller iPadOS. I stedet kjører den Googles Chrome OS med forbedringer som gjør den enklere å bruke som et frittstående nettbrett, eller du kan bruke det medfølgende tastaturet til å gjøre det om til en mer fullverdig Chromebook.

Til $249, er det på den høye delen av listen over billige nettbrett, men prisen er raskt rettferdiggjort når du tar det medfølgende tastaturet i betraktning – det er et tilbehør du vanligvis må kjøpe alene og betale rundt $100 for.

Googles Chrome OS har vokst opp gjennom årene, og utvidet til et fullverdig operativsystem som støtter både Chrome OS-apper og Android-apper. Pokker, du kan til og med installere Linux på noen modeller.

Chromebook Duet er en rimelig hybridenhet som gir deg den ekstra fleksibiliteten til Chrome OS, samtidig som den er rimelig. Du kan velge mellom modeller som tilbyr 64 GB eller 128 GB lagringsplass. Avhengig av hvordan du planlegger å bruke Duet, er den lavere modellen mer enn nok for de fleste brukere siden Chrome OS laster nesten alt av til Google Disk-kontoen din.

Fordeler:

Kjører Chrome OS i stedet for Android Inkluderer et tastaturBatterilevetid

Udemper:

Den lille skjermstørrelsen kan føles trangt Ingen utvidbar lagring $245 hos Lenovo $229 hos Walmart

Lenovo Tab P11 Plus

Et rimelig Android-nettbrett med dedikert barneplass

tab-p11-plus.jpg Bilde: Lenovo

Skjerm: 11-tommers, 2000 x 1200 2K-skjerm | Prosessor: MediaTek Helio G90T | Lagring: 64 GB eller 128 GB | Minne: 4 GB eller 6 GB | Farger: Skifergrå | Kameraer: 8 MP foran og 13 MP bak | Vekt: 1,1 kg | Dimensjoner: 10,2 x 6,4 x 0,3 tommer | Tilkoblinger: USB-C, microSD | Batteri:  Opptil 15 timer

Lenovo Tab P11 Plus ligner mye på Chromebook Duet, bare større og kraftigere. Oh, og den kjører Android 11 ut av esken. Den kommer ikke med et tastaturtilbehør som Duet, men du kan velge et for å utvide funksjonene til mer en bærbar erstatning for $72.

Jeg har testet P11 Plus de siste dagene, og totalt sett er jeg imponert. Den er utrolig tynn og skjermen ser fantastisk ut. Android kjører jevnt på den, fri for hikke eller etterslep.

Hvis du ser etter et nettbrett å dele med barna dine, er det en dedikert Google Kids Space-app på P11 Plus som gjør det enkelt å gi nettbrettet til barnet ditt og ikke bekymre deg for hva de får tilgang til. Den er avhengig av Googles Family Link foreldrekontroll, som gir dem tilgang til alderstilpassede apper og spill.

På $209 føles P11 Plus som å stjele. Konstruksjonen er solid, og ytelsen er pålitelig. Hvis du leter etter et rimelig Android-nettbrett, er P11 Plus verdt å vurdere.

Fordeler:

Flott skjermMicroSD-kort utvidbar lagring Batterilevetid

Ideles:

Inkluderer ikke tastatur denne gangen Se nå på Lenovo

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Samsung har også rimelige priser

Bilde: Samsung

Display: 8.7 -tommers, 1340 x 800 skjerm | Prosessor: MediaTek MT8768N | Lagring: 32 GB eller 64 GB | Minne: 3 GB eller 4 GB | Farger: Grå | Kameraer: 2 MP foran og 8 MP bak | Vekt: 0,81 lbs | Dimensjoner: 8,37 x 4,91 x 0,31 tommer | Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, USB-C | Batteri: Hele dagen

Samsungs nettbrettutvalg dekker alle aspekter av pris og muligheter. Galaxy Tab A7 Lite er imidlertid en god blanding av rimelighet og nytte. Den er drevet av Android 11, med Samsungs egen vri på mobiloperativsystemet.

Den lette designen og den lille skjermen gjør den bærbar nok til å ta med seg nesten overalt, spesielt hvis du bruker den til å underholde barna med pedagogiske apper. Tab A7 Lite har en metallramme for ekstra robusthet.

Det vil ikke være det raskeste nettbrettet i denne gruppen, men det skal ha bedre ytelse enn Fire HD 8-serien med den ekstra bonusen for tilgang til Googles app og tjenester.

Fordeler:

Utvidbar lagringsplass for microSD-kort
Rimelig

Ulemper:

Ytelse $160 hos Amazon

Nokia T20

Nokia — ja, den Nokia — har et nettbrett

Bilde: Nokia

Skjerm: 10.4 -tommer, 1200×2000 skjerm | Prosessor: T610 Octa-core prosessor | Lagring: 64 GB | Minne: 4 GB | Farger: Havblå | Kameraer: 5 MP foran og 8 MP bak | Vekt: 470 g | Dimensjoner: 247,6 x 157,6 x 07,8 millimeter | Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, USB-C | Batteri: 8 200 mAh

Nokias T20-nettbrett er et nylig tilskudd til Android-nettbrettmarkedet. Til $250 er det rimelig, og maskinvaren føles flott å holde. Den 10,4-tommers skjermen er god nok til å se Netflix eller netthandel, og batterilevetiden skal klare deg mesteparten av dagen.

Den kommer med Android 11 ut av esken, og Nokia lover tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer og to år med OS-oppdateringer – noe som betyr at den skal få Android 12 og Android 13, etter hvert. Det er et dedikert Google Kids Space som inneholder innhold spesielt for små barn, som hindrer dem i å få tilgang til appene dine mens de bruker nettbrettet.

Fordeler:

Utvidbar lagring med microSD-kort

Solid design

Udemper:

Ytelse

$160 hos Amazon

Hvordan valgte vi disse spesifikke nettbrettene?

Når vi lette etter billige nettbrett, begrenset vi først listen ved å se på prisen til den nederste tredjedelen av nettbrettmarkedet. Det betyr alt som er omtrent $300 til $350 eller mindre. Når vi hadde et prispunkt, begynte vi å lese anmeldelser og brukte vår egen personlige erfaring.

Ved å bruke input fra alle disse faktorene, klarte vi å redusere listen til det du ser her. Faktisk er det enda billigere nettbrett enn det som for øyeblikket er på denne listen. Men når det kommer til det laveste, entry-level-markedet for de fleste teknologier, får du det du betaler for. Og mesteparten av tiden er undergangen til billig teknologi dens trege ytelse.

Hvilke av disse nettbrettene passer for deg?

Dette er alltid det vanskeligste spørsmålet å svare på, men jeg skal prøve det: Det kommer ned til hva du planlegger å bruke nettbrettet til.

Hvis du allerede er tungt investert i Apples økosystem av produkter og tjenester, er den niende generasjons iPad mest fornuftig. Den legger seg også raskt opp, og blir den dyreste, men billige bærbare datamaskinen på listen vår.

Men hvis du foretrekker Android, bør du ta en titt på P11 Plus eller Galaxy Tab A7. Til mer enn det dobbelte av prisen på A7 tilbyr P11 Plus en solid opplevelse med en skjerm som er vanskelig å matche på dette nivået.

Amazons Fire-nettbrett er de tregeste i gruppen, men de er også svært rimelige og tilbyr en helt annen opplevelse. Disse nettbrettene er ofte det jeg ender opp med å anbefale til foreldre som ønsker å hjelpe barna sine med å lære eller bare underholde dem, spesielt på reise.

2021s beste billige nettbrett: Prisene starter på $55 Se nå

ZDNet anbefaler

Apple-tilbud: Opptil $600 i rabatt på MacBook Pro, $60 i rabatt på AirPods Pro. 5 beste Linux-distroer i 2021 Ikke kast bort pengene dine på disse Apple-produktene Salg av elsykler og scootere: $1000 rabatt Serie 1, $200 Segway-scooter De beste bilderedigeringsappene fra 2021 Black Friday Kjøpeveiledning 2021 Maskinvare | Mobilitet | Smarttelefoner | Anmeldelser

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here