Kerstman in het kwadraat: cadeau-ideeën voor de feestdagen van twee nerds

0
18

Jason Cipriani

Door Jason Cipriani en Jason Perlow voor Tech Broiler | 24 november 2021 | Onderwerp: Hardware

apple-one-overview.png Apple One Geef Apple Services cadeau aan iedereen in uw gezin Ga naar details Bekijk nu bij Apple shutterstock -1965764662.jpgAirTags Zodat u uw s…t niet verliest Ga naar details $29 bij Apple img-4885.jpgChromecast met Google TV Stream uw vakantieproblemen weg Ga naar details $ 40 op Google original-prusa-mini.jpgPrusa Mini+ 3D-printer Maker's vreugde Ga naar details $ 483 op Prusa bes870xl-2b-34495-1547840799.jpgBreville Barista Express Ontvang cafeïne Ga naar details $ 691 bij Amazon Meer weergeven (6 items) ooni-koda-16-pizza-oven-202022-0031-ooni- koda-16-bundle-z.jpgOoni Koda 16 Wie wil er 'apizza? Ga naar details $ 599 bij Amazon Anova-Precision-Oven-review.pngAnova Precision Oven Wees je eigen 4-sterrenchef Ga naar details $600 bij Anova athleticbeer.jpgAtletisch bier zonder alcohol brouwen Als je geen atletische kampioen kunt zijn, kan je bier misschien $ 54 bij Amazon $ 54 bij Amazon elevatedcraftshaker.jpgVerhoogde Craft Shaker Wees een cocktailprofessional in je eigen huis Ga naar details $ 70 bij Amazon oculus-quest-2.jpgOculus Quest 2 The Metaverse noemt je Ga naar details $ 499 bij Amazon calm.jpg Kalm levenslang abonnement Je kunt geen waarde hechten aan je mentale gezondheid Ga naar details Bekijk nu bij Calm

Tussen het uitzoeken van het juiste cadeau en het voorlopen van verwachte vertragingen bij verzending dit jaar, kan het kopen van cadeaus voor de feestdagen stressvol zijn. Het hoeft echter niet zo te zijn. En hoewel we allebei niet kunnen helpen met de verzendproblemen waarmee we allemaal te maken zullen krijgen, kunnen we enkele cadeau-aanbevelingen doen.

Cipriani: Fijne feestdagen, Perlow. Ben je al begonnen met shoppen?

Perlow: Winkelen? Bedoel je zoals uitgaan in het openbaar en naar het winkelcentrum gaan? Echt niet. Ik zit op mijn achterste in mijn woonkamer te snakken naar luchtgedroogde kaassnacks, chicharrones en Chex Mix en binging op tv-shows.

Apple One

Geef het geschenk van Apple Services aan iedereen in uw gezin

apple-one-overview.png Jason Perlow/ZDNet

Perlow:Dus dit jaar ben ik helemaal voor geweldige streaming- en service-inhoud. Ik zal moeten beginnen met het Apple One Premier-abonnement. Dit is een cadeau voor jezelf en je hele gezin. Voor $ 30 per maand krijg je toegang tot alle diensten van Apple – Muziek, Nieuws Plus, Arcade, Fitness Plus, Apple TV Plus en iCloud Plus met 2 TB opslagruimte – voor vijf personen. En om te koppelen met die diensten? Een Apple TV 4K natuurlijk. En een iPhone. En een iPad. En een Apple Watch. En een M1 Pro MacBook Pro. De kerstman moet van zijn achterste af en dit jaar afleveren. Of is het Chanoeka Harry?

Zie ook: Apple TV 4K  

Nu bekijken bij Apple

AirTags

Zodat je je s… t

Jack Skeens

Cipriani: Mijn eerste aanbeveling voor een cadeau is AirTags van Apple. $ 30 per stuk, of 4 voor $ 100. Dit is het soort dingen dat je krijgt voor een Apple-gebruiker en dan vergeten ze het hopelijk totdat het absoluut nodig is.

Perlow: Je hebt geen idee hoeveel ik de AirTags waardeer, en naast mijn dagelijkse draagtas heb ik er zelfs een in mijn portemonnee/creditcardclip geïnstalleerd, zodat ik hem kan volgen. Je hebt geen idee hoe vaak ik het kwijt ben of per ongeluk ergens heb laten liggen.

Zie ook: Nomad Airtag portemonnee-kaart.

$29 bij Apple $99 bij Apple

Chromecast met Google TV

Stream je vakantieproblemen weg

Jason Perlow/ZDNet

Perlow:Mag ik niet een ander Apple-ding aanbevelen? Zijn we zeker? Omdat, weet je, in het geheim betaald worden door het bedrijf om mijn journalistieke principes te schenden, kan ik gemakkelijk een ander Apple-ding aanbevelen. Oke. U weet dat ik de laatste tijd niet goed overweg kan met de producten van Google. Maar ik vond dit jaar een van hun apparaten erg leuk: de Chromecast met Google TV. Het is naar mijn mening nog steeds het beste budget-stoomapparaat. Je kunt er niet tegenop.

Zie ook: Amazon Fire TV 4K Max.

$ 40 bij Google

Prusa Mini+ 3D-printer

Verrukking van de maker

Cipriani:Ik ben dol op de Prusa Mini+ 3D-printer. Je kunt het voorgebouwd krijgen voor $ 399- $ 419, afhankelijk van de opties. Leuke, betrouwbare installatie. 2-3 weken levertijd. Als je het zelf wilt samenstellen, daalt de prijs naar $ 349, maar het heeft een doorlooptijd van 8-10 weken. Ik heb de mijne gebouwd en hoewel het een leuke ervaring was, heb ik bijna 4 maanden gewacht voordat hij arriveerde. Besteed het extra geld zodat het al gebouwd aankomt.

$ 483 bij Prusa

Breville Barista Express

Krijg cafeïne

Perlow: Ik ben niet echt een makertype. Maar ik denk dat elk creatief type een goede espressodrank nodig heeft, dus ik zal de Breville Barista Express-machine aanbevelen, die cafédrankjes van bijna professionele kwaliteit kan maken, gewoon in je eigen huis. Het heeft een geïntegreerde doseermolen met 30 fijnheidsniveaus en kan hoogwaardig microschuim produceren voor een verdomd fijne latte.

Zie ook: Breville Barista Pro, Breville Barista Touch, Breville Bambino+.

$691 bij Amazon

Ooni Koda 16

Wie wil 'apizza?

ooni-koda-16-pizza-oven-202022-0031-ooni-koda-16-bundle-z.jpg

Cipriani:Ik weet dat je wat coole aanbevelingen voor voedselgadgets gaat aanbieden, maar ik ga je voor zijn – een pizzaoven die je, geloof ik, onlangs hebt gekocht en iets dat ik nu ongeveer een jaar heb: De Ooni Koda 16. Het is $ 599, $ 100 meer dan wat het was toen ik het kocht en momenteel op voorraad. Krijgt tot 1000 graden F. Kookt pizza in 90 seconden. Het is geweldig.

Perlow: Ja, de Koda is een serieuze kit, hoewel ik zelf de Roccbox gebruik, die ook een coole pizza-oven is. Ik zie veel verkopers op boerenmarkten en evenementen die het gebruiken vanwege de draagbaarheid.

Zie ook: Gozney Roccbox.

$ 599 bij Amazon

Anova Precision Oven

Wees je eigen 4-sterrenchef

Anova-Precision-Oven-review.png (Afbeelding : Anova)

Perlow:Maar over ovens gesproken, ik moet hem overhandigen aan de Anova Precision-oven, die je voor $ 600 in staat zal stellen om 4-sterren restaurant-kwaliteit stoomgeïnjecteerde convectie gekookte eiwitten en gebakken goederen te produceren. Ik heb dit gebruikt om ongelooflijke dingen te maken in de afgelopen zes maanden of zo, en het heeft een enorme gemeenschap van gebruikers achter de rug — je kunt sous-vide maken zonder een bad te gebruiken, net als een Rational combi-oven van $ 15.000, maar in het klein. Heb je een hele steak oer? Een braadstuk? Vier broden? Een cake? Zeevruchten? Het zal het perfect bereiden vanwege de nauwkeurige computerbesturing en interne temperatuurbewaking en is volledig app-geprogrammeerd en bestuurd met Wi-Fi. Je kunt dit niet over het hoofd zien, het is onmogelijk.

$600 bij Anova

Athletic Brewing Non-Alcoholic Beer

Als je geen atletische kampioen kunt worden, kan je bier dat misschien wel

Cipriani:Na de vakantie zitten je lokale sportscholen vol met mensen die proberen weer in vorm te komen. Fit worden en bier drinken gaan niet samen. Maar wat kan helpen is het alcoholvrije bier van Athletic Brewing. Ik drink het de afgelopen maand of zo, en eerlijk gezegd kan ik het verschil niet zien tussen het en echt bier. Je kunt het direct op Amazon bestellen. Er is een mixerkoffer met twee verschillende IPA's, een Mexicaans licht koper en een donker bier dat lijkt op een stout, maar ik zou het geen één willen noemen.

$ 54 bij Amazon

Elevated Craft Shaker

Wees een cocktailprofessional in je eigen huis

Perlow: Ik hou niet zo van bier, maar ik hou van een goede cocktail, dus ik moet de Elevated Craft Cocktail Shaker aanbevelen, die is gemaakt van roestvrij staal en is geïsoleerd. Het maakt het mixen van eersteklas margarita's en allerlei professionele cocktails een fluitje van een cent, en je handen zullen niet bevriezen tijdens het gebruik om het superkoud te krijgen en het zal niet “zweten” door condensatie. Bovendien heeft het een geïntegreerde maatbeker om drankrecepten nauwkeurig te volgen en een ingebouwde zeef. Het is ook groot genoeg om 4 drankjes tegelijk te maken. Voor $ 70 is het een absoluut waardevolle toevoeging aan je thuisbar.

$ 70 bij Amazon

Oculus Quest 2

The Metaverse belt je

Cipriani:Ik ga nog een ding op deze lijst gooien, en het wordt een curveball voor jou en onze luisteraars. De Oculus Quest 2 — excuseer me, Meta Quest 2. De VR-headset van het bedrijf dat niet wordt genoemd. Ik ontving er ongeveer een week over van Meta, en, nou ja, het is ongelooflijk indrukwekkend. Ik heb echter gemerkt dat ik er een beetje gemak in moest hebben. Ik heb geen totale bewegingsziekte gehad, maar ik heb wel wat duizeligheid gehad na het gebruik ervan. Ik heb gelezen dat het na verloop van tijd weggaat, maar dat is tot nu toe niet het geval geweest. Als een van onze luisteraars grote VR-gebruikers met recs is, neem dan gerust contact met ons op met tips.

$499 bij Amazon

Kalm levenslang abonnement

Je kunt geen waarde hechten aan je geestelijke gezondheid

Perlow:Als iemand die met angst is omgegaan, vooral tijdens de pandemie, ben ik al geruime tijd fan van mindfulness-apps en Calm. Een van mijn favoriete apps en abonnementsdiensten hiervoor is Calm, dat jaarlijks kan worden gekocht voor $ 69,99 of $ 399,00 als levenslang lidmaatschap. Maar op dit moment kun je dat levenslange lidmaatschap voor 60% korting krijgen, een enorme besparing voor $ 159,99. Hiermee krijg je alle inhoud die voortdurend wordt bijgewerkt en aangevuld, zoals de slaapverhalen van populaire beroemdheden en stemartiesten.

Bekijk nu op Calm

Black Friday-deals

Beste tv-deals: $ 700 korting op LG 86'', $ 220 korting op TCL 55'' Top Apple-deals: $ 60 korting op AirPods Pro, tot $ 600 korting op MacBook Pro Beste gaming-deals: tot $ 150 korting op Secretlab-stoelen, $ 299 Nintendo Switch-bundel Beste fitnessdeals: $ 400 korting op Peloton Bike, $ 100 korting op Fitbit-smartwatches Top Best Buy-deals: $ 99 ASUS Chromebook, $ 300 korting op Hisense 70'' TV Bekijk hier alle nieuwste deals Mobiliteit | pc's | Servers | Opslag | Netwerken | Datacenters

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here