Lær opptil 14 nye språk med Black Friday-priser på populær app: Mer enn $300 i rabatt på livstidstilgang

0
19

Av ZDNet Academy | 24. november 2021 | Emne: Business

erstatt-dette-bilde.jpg

StackCommerce

Etter mer enn et helt år med hjemmeværende livsstil for millioner, har mange amerikanere fått muligheter til å følge utsatte reiseplaner og diskutere nye reiser. Selv om internasjonale reiser kan forbli litt vanskeligere, er det ingen tid som nå for å begynne å forberede seg.

Et livstidsabonnement på den utrolig populære, topprangerte Babbel Language Learning-appen gir et springbrett mot trygg global utforskning. Takket være tidlig Black Friday-priser kan du nå få full tilgang til en stadig mer bemerkelsesverdig verdi, med en nåværende rabatt som reduserer kostnadene fra $499 til bare $179.

Bygg ferdighetene dine ved å bruke dette kraftige verktøyet når du vil, og spar mer enn $300 på den opplevelsen. Nyt ubegrenset læring for 14 språk med 10 000 timer med høykvalitets nettbasert utdanning.

Babbel er utviklet av over 100 ekspertlingvister og hjelper millioner av mennesker å snakke et nytt språk raskt og trygt. Etter bare én måned vil du kunne diskutere praktiske emner, som transport, spisesteder, shopping, veibeskrivelser og håndtere grunnleggende samtaler før du bygger derfra.

Babbel Language Learning: Lifetime Access

Tilbudspris: $179 | Opprinnelig pris: $499

Finn ut hvorfor PC Mag uttalte at Babbel «overgår forventningene» med sine «høykvalitetskurs i eget tempo». Babbel venter på å åpne nye veier med en rekke språklige veier, som spansk, tysk, italiensk, fransk, portugisisk og russisk.

Kom i gang med noen øvingsrunder, og delta i 10-15 -minutttimer som passer inn i timeplanen din, og jobber deg gjennom ferdighetsnivåer, fra nybegynnere til viderekomne. Mens du mestrer et nytt språk (eller noen få), er denne innovative plattformen ikke begrenset til Internett-tilgang, siden leksjoner kan lastes ned.

Babbel har over 10 millioner brukere over hele verden. Den har en gjennomsnittlig vurdering på 4,5 stjerner av fem i Google Play Store basert på 556 000 anmeldelser, pluss en rangering på 4,6 stjerner fra 183 000 på Apple App Store.

Se hva oppstyret handler om ved å bruke denne appen og oppfyller språklæringsmål i årene som kommer med mer enn $300 i rabatt på et livstidsabonnement på Babbel Language Learning.

Babbel Language Learning: Lifetime Abonnement (alle språk)

$179 på ZDNet Academy

Flere ZDNet Academy-tilbud

Bli en høytbetalt Python-programmerer for bare $35. Lær hvordan du koder ved å lage spill av høy kvalitet for kun $35 Master verdifulle skyferdigheter i ditt eget tempo for kun $40. Denne pakken har over 1800 kurs som vil lære deg verdifulle ferdigheter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here