Dette USB-C- og Qi-tilbehøret multipliserer ladealternativene dine for enheten

0
18

Ross Rubin

Av Ross Rubin | 24. november 2021 | Emne: Maskinvare

USB 4 og Thunderbolt og DisplayPort, herregud! La oss snakke dokkingstasjoner og huber Se nå

Uavhengig av hvilken bærbar datamaskin eller smarttelefon du bruker, må den på slutten av dagen (ofte bokstavelig talt) lades. En gang var den enkle pluggen eller strømklossen lite utover et utilitaristisk vedheng. Imidlertid har spredningen av alternative lademetoder, som USB-Cs PD-standard og Qi, utløst en rekke kreative alternativer, spesielt når mer enn én trenger juicen.

USB-C PD Produkter

USB Power Delivery-standarden er på god vei til å bli et nesten universelt ladealternativ. I dag kan den drive enheter som krever 100 watt – og den forbereder seg på å håndtere mye mer. Men selv med mange ladere som tilbyr en kombinasjon av USB-C PD- og USB-A-kontakter, er det få som går den ekstra milen.

Apple | PC-er | Servere | Oppbevaring | Nettverk | Datasentre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here