WhatsApp Web får en Custom Sticker Maker; Desktop-versjon følger neste uke

0
17

av Ashwin 25. november 2021 på Facebook – Siste oppdatering: 25. november 2021 – Ingen kommentarer

WhatsApp har annonsert en ny måte som lar deg tilpasse chattene dine. En funksjon som har blitt ganske populær blant direktemeldinger er klistremerker. I dag har den Meta-eide meldingstjenesten gitt ut et Custom Sticker Maker-verktøy for sin tjeneste.

Hvordan lage et tilpasset klistremerke i Whatsapp web

Alternativet er for øyeblikket aktivt for WhatsApp Web-brukere. Når du går inn på siden, blir du bedt om å oppdatere nettappen, og deretter vil verktøyet for oppretting av klistremerker være klart til bruk.

WhatsApp Web-oppdatering

ANNONSE

Hvordan lage et tilpasset klistremerke  i WhatsApp Web

1. Åpne WhatsApp Web i datamaskinens nettleser, og bytt til en hvilken som helst chat.

2. Klikk på vedleggsknappen (bindersikonet) til venstre for tekstboksen, og en rekke alternativer dukker opp på skjermen. Velg den nest siste, det er knappen Lag klistremerke.

WhatsApp Web Custom Sticker Maker - Image Editor

3. Nettappen vil be deg om å velge et bilde fra datamaskinen din. Gjør ditt valg, og WhatsApp Web vil vise et bilderedigeringsprogram som du kan bruke til å tilpasse bildet.

ANNONSE

WhatsApp Web Custom Sticker Maker - outline

4. Verktøylinjen øverst på skjermen har ulike alternativer som du kan finne nyttige. Det første verktøyet heter, Outline, og lar deg tegne en frihånds- eller rett kontur som bestemmer formen på klistremerket ditt.

WhatsApp Web Custom Sticker Maker - Legg til Emojis og Stickers

ANNONSE

Den neste knappen, du vet hva denne gjør, den kan brukes til å legg til emojier på klistremerket ditt. Eller du kan legge til eksisterende WhatsApp-klistremerker også. Det er litt sprøtt.

WhatsApp Web Custom Sticker Maker - Legg til tekst

Bruk tekstverktøyet til å legge til en melding eller en kul bildetekst til klistremerket ditt. Nettappen lar deg endre tekstfarge, skrifttype og justering.

WhatsApp Web Custom Sticker Maker - tegne ting

Hvis du er dyktig til å tegne frihånd, kan du bli kreativ med pennverktøyet. Den har noen få fargealternativer, og 4 børstestørrelser du kan velge mellom. Juster vinkelen på klistremerket eller endre størrelsen på det med beskjærings- og rotasjonsverktøyet.

Har du gjort en feil mens du redigerte klistremerket? Angre- og Redo-knappene tar deg et skritt tilbake eller fremover, etter behov.

Når du er ferdig med å redigere klistremerket ditt, send det til kontakten din, og det vil vises i samtalen, som et vanlig klistremerke gjør, dvs. å trykke på bildet vil ikke føre til at det åpnes i bildevisningen, så du kan ikke zoome i enten. Du kan finne dine opprettede klistremerker i WhatsApps klistremerkepanel, for fremtidig bruk. Merkelig nok tillater ikke Custom Sticker Maker deg å redigere lagrede klistremerker, så du må starte på nytt i tilfelle du vil gjøre noen endringer i den. Verktøyet støtter ikke animerte GIF-er, så du må nøye deg med JPG, PNG osv.

Whatsapp netttilpasset klistremerke

Custom Sticker Maker er ikke tilgjengelig i WhatsApp Desktop ennå, men ifølge The Verge kommer funksjonen en gang neste uke. Det er uklart om alternativet vil bli lagt til WhatsApp Beta for Windows 10 og 11, det er ingen grunn til at det ikke skal gjøre det, men poenget mitt er at vi ikke har en ETA for det. Hvis du ikke har prøvd det allerede, prøv den nye appen fra Microsoft Store. Den er mye raskere enn den gamle skrivebordsklienten, og viser varsler selv når programmet er stengt.

Hva synes du om WhatsApp Web Custom Sticker Maker? Jeg tror det kan være nyttig å importere klistremerker fra andre tjenester, selv om det utvilsomt vil bli brukt til å lage memer.

ANNONSE.