Få din Oculus Quest 2 att passa — och låta — bättre med dessa rabatterade mods

0
21

Oculus Quest 2 är en allsidig hårdvara, och det är en mycket populär julklapp eftersom det finns några fantastiska erbjudanden på gång nu. Men alla som redan äger en kan berätta att företagets remmar lämnar mycket övrigt att önska. Tygremmen som ingår i lådan är inte stödjande, och även om 50 $ Elite Strap adresserar det, är den ganska ömtålig. Min gick sönder inom ett år efter normal användning, och när du surfar på Oculus Reddit-sida kommer du att visa dig att vissa människors remmar möter ett liknande öde.

Relaterat

De bästa tidiga Black Friday-erbjudandena du kan få just nu

En populär och smart modifiering som du kan göra på ditt headset är att fästa HTCs Deluxe Audio-rem (ursprungligen gjord för Vive) med en uppsättning adaptrar från tredje part för att få den att passa perfekt med ditt Oculus-headset. När allt är klart borde du ha ett mycket bekvämare headset, och remmens inbyggda hörlurar är en seriös uppgradering jämfört med Quest 2:s inbyggda högtalare. Jag funderar på att prova detta själv.

Anledningen till att jag skriver om detta nu är förstås för att dessa tillbehör är billigare för Black Friday. HTCs Deluxe Audio-rem kostar vanligtvis $100, men det är nere på $69 hos Amazon (detta kan verka mycket, men kom ihåg, det är både en robust rem och hörlurar i ett). Koppla ihop den med detta nödvändiga adapterpaket för 22 USD så har du skapat en långvarig lösning för din Quest 2.

vive Så här ser Deluxe Audio-remmen ut kopplad till headsetet den designades för.

Bara en sak till!

Bekräfta din prenumeration på Verge Deals via verifieringse-postmeddelande som vi precis skickade till dig.

E-post Genom att registrera dig godkänner du vårt sekretessmeddelande och europeiska användare godkänner dataöverföringspolicy. Prenumerera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here