Få din Oculus Quest 2 til at passe – og lyde – bedre med disse nedsatte mods

0
19

Oculus Quest 2 er et solidt stykke hardware, og det er en meget populær julegave, da der er nogle gode tilbud på vej nu. Men alle, der allerede ejer en, kan fortælle dig, at virksomhedens stropper lader meget tilbage at ønske. Stofremmen, der er inkluderet i kassen, understøtter ikke, og selvom Elite-remmen på $50 adresserer det, er den ret skrøbelig. Min gik i stykker inden for et år efter normal brug, og surfing på Oculus' Reddit-side vil vise dig, at nogle menneskers stropper møder en lignende skæbne.

Relateret

De bedste tidlige Black Friday-tilbud, du kan få lige nu

En populær og smart modifikation, som du kan lave til dit headset, er at fastgøre HTCs Deluxe Audio-strop (oprindeligt lavet til Vive) med et sæt tredjepartsadaptere for at få det til at passe perfekt til dit Oculus-headset. Når det hele er sat op, burde du have et meget mere behageligt headset, og remmens indbyggede høretelefoner er en seriøs opgradering i forhold til Quest 2's indbyggede højttalere. Jeg overvejer selv at prøve dette.

Grunden til, at jeg skriver om dette nu, er selvfølgelig, at dette tilbehør er billigere til Black Friday. HTCs Deluxe Audio-rem koster normalt 100 $, men den er nede på 69 $ hos Amazon (dette kan virke som meget, men husk, det er både en robust rem og hovedtelefoner i ét). Par det med dette nødvendige adaptersæt til $22, og du har lavet en langtidsholdbar løsning til din Quest 2.

live Sådan ser Deluxe Audio-remmen ud forbundet med det headset, den er designet til.

Bare én ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

Email Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitik. Abonner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here