NYC bestiller næsten 200 Mustang Mach-E'er til politi og førstehjælpere

0
249

I onsdags meddelte New York City, at de har bestilt 184 fuldt elektriske Ford Mustang Mach-E'er til brug af retshåndhævelse og beredskabspersonale. Køretøjerne er indstillet til at blive leveret i juni 2022 som en del af en kontrakt på $11,5 millioner, der vil forblive på plads i fem år.

Byen sagde, at Mach-E'erne ville blive brugt af New York Police Department, New York City's Sheriff's Office, Department of Correction, Department of Parks and Recreation, Department of Environmental Protection og andre nødstyrings- og reaktionsafdelinger.

New York City planlægger at købe over 1.250 elektriske køretøjer i 2022, hvilket vil overføre alle retshåndhævende køretøjer til elektriske inden 2035.

“Retshåndhævende køretøjer er den største og mest synlige del af vores bys flåde,” sagde Keith Kerman, NYC flådechef, i en onsdagserklæring. “Denne rækkefølge af helelektriske Mach-E'er vil gøre det muligt for vores retshåndhævende myndigheder at sætte elektriske modeller til den fulde test og arbejde med vedligeholdelse, lys og sirener, opladning og andre driftsproblemer. Det er et kritisk skridt hen imod vores mål om en fuldt elektrisk flåde.”

Dette år skulle blive et stort år for elbiler, men mange bilproducenter har kæmpet for at skalere produktionen. Mach-E havde sin egen rystende udrulning i marts, og Ford blev tvunget til at forsinke leveringer til omkring 4.500 kunder.

New Yorks ordre er en del af et bredere fremstød for at integrere elektriske køretøjer i offentlige flåder. I januar sagde Biden, at hans administration ville arbejde på at udfase regeringens brug af gasdrevne køretøjer i sin flåde på mere end 600.00 køretøjer. Tidligere i år underskrev præsident Biden en historisk 1 billion dollars infrastrukturregning, der investerede milliarder i at opbygge et netværk af elbilopladere over hele landet.

“Hvert eneste City-køretøj, vi elektrificerer, er et skridt fremad for at fremme ren luft og et klimavenligt New York City,” sagde Ben Furnas, chef for borgmesterens kontor for klima.< /p>