Galaxy S22 Ultra persfoto gelekt

0
25
Galaxy S22 Ultra Press Render

Dit is de Galaxy S22 Ultra. Het bevestigt de live beelden die we vorige maand zagen en de renders daarna. De afbeelding bevestigt ook de ontwerpinspiratie van de Galaxy S22 Ultra: de Galaxy Note. Het lijkt een replica van de Galaxy Note-serie en relativeert het besluit van Samsung om geen nieuwe toestellen onder de Galaxy Note-serie te lanceren.

De Galaxy S22 Ultra heeft een breed scherm dat naar de zijkanten buigt voor een betere grip en de S Pen-invoer ondersteunt, samen met een speciale sleuf. De enorme verbeterde camera's zien er veelbelovend uit, maar de uitstekende lens zonder de behuizing die de Galaxy S21 Ultra heeft, kan een punt van zorg zijn.

De geruchten over de specificaties plaatsen de Galaxy S22 Ultra naar verwachting bovenaan het smartphone-ecosysteem met een groot Infinity-O-display, 108 MP hoofdcamera, een 12 MP ultrabrede en twee 10 MP sensoren voor 3X en 10X telefoto, voldoende RAM en Snapdragon 8 Gen 1 of Exynos 2200, afhankelijk van de regio.

Bron | Via