Du kan beställa ett Xbox Series X-paket från GameStop just nu (uppdatering: slutsåld)

0
88

Uppdatering 11:55 AM ET, 3 januari: GameStop har slutsålt från detta Xbox Series X-paket för nu.

Vi är igång år 2022 med nya konsoler. Även om vi alla hoppas att tillgängligheten för de populära PlayStation 5- och Xbox Series X-konsolerna öppnar upp så att vem som helst kan köpa en konsol till försäljningspris när de vill, för nu måste vi hålla ögonen öppna, vara vaksamma och hålla vår F5 nycklar redo.

Medan GameStop avslutade 2021 med en serie schemalagda butiksförsäljningsevenemang för nya konsoler – vilket ger oss en återgång till de gamla dagarna med att stå i rad utanför butiker personligen – har videospelsåterförsäljaren nu Xbox Series X-konsoler tillgängliga på sin webbplats att beställa. Du kan hämta ett Xbox Series X-paket, komplett med Far Cry 6, NBA 2K22, Call of Duty Vanguard och ett GameStop-presentkort på 50 USD för 669,96 USD.

GameStops nya konsolpaket är vanligtvis begränsade till GameStop Pro-prenumeranter, även om den här är öppen för alla. Kom ihåg att tålamod och uthållighet ofta är nyckeln med dessa konsoler. Sluta inte försöka förrän den visar slutsåld. Men om turen inte är på din sida för den här, eller om du inte föredrar ett paket, kommer vi att se till att hålla dig uppdaterad om framtida konsollager hos GameStop och andra återförsäljare.

Relaterade

8 fantastiska spel för din nya Xbox

Xbox Series X Ultimate Games and System Bundle

 • 670 USD

Xbox Series X är Microsofts flaggskeppskonsol och fungerar som dess mest kraftfulla (och största) alternativ. Medan Series S är inriktad på jämn 1440p-prestanda och tar ett tillvägagångssätt utan skivor, är Series X för $500 fokuserad på snabbt 4K-spel. Detta paket från GameStop kommer med Farcry 6, NBA 2K22, Call of Duty Vanguard och ett presentkort på 50 USD.

 • 670 $ på GameStop

Tillbehör för Xbox-konsoler

Xbox Wireless Controller

 • 59 USD

Microsofts senaste Xbox-kontroller har en Share-knapp och en USB-C-laddningsport om du bestämmer dig för att använda det uppladdningsbara batteriet som tillval.

 • 59 $ på GameStop
 • 54 USD på Walmart
px höjd

Trådlöst Xbox-headset

 • 97 USD
 • 100 USD
 • 3 % rabatt

Du behöver inte missa ett samtal medan du spelar tack vare Microsofts trådlösa Xbox-headset, som ofta säljs för $89 istället för hela $100. I vår recension fann vi att det var ett bekvämt, intuitivt designat headset som är väl värt sin kostnad. Förutom att den fungerar bra med Xbox-konsoler kan den ansluta till en annan enhet samtidigt via Bluetooth.

 • 97 USD på GameStop

Xbox Game Pass Ultimate (tre månaders prenumeration)

 • 45 USD

Vad hjälper en Xbox utan spel? Xbox Game Pass Ultimate erbjuder mer än 100 titlar, inklusive sådana som Doom, Hades och Halo Infinite, som du kan spela på flera enheter.

 • 45 USD vid mål
 • 45 USD på Amazon

Halo Infinite Collector's Steelbook Edition

 • 60 USD

Den senaste delen av det uppskattade sci-fi-förstapersonsskjutet franchise levererar en rejäl kampanj, tillsammans med ett gratis-att-spela flerspelarläge. Den här fysiska versionen levereras med ett gratis stålboksfodral.

 • 60 USD på GameStop

Forza Horizon 5 (Xbox, fysisk)

 • 55 USD
 • 60 USD
 • 9 % rabatt

Forza Horizon 5 är det senaste av det långvariga racingspelet med öppen värld som utvecklats av Playground Games. Det är en exklusiv Xbox-titel som kan spelas på både Xbox Series X/S och Xbox One-konsoler. Den nya delen utspelar sig i ett vackert detaljerat landskap i Mexiko och har över 500 bilar vid lanseringen.

 • $55 på Amazon
 • $55 på GameStop

Bara en sak till!

Bekräfta din prenumeration på Verge Affärer via verifieringse-postmeddelandet som vi just skickade till dig.

E-post Genom att registrera dig godkänner du vårt sekretessmeddelande och europeiska användare godkänner dataöverföringspolicyn. Prenumerera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here