Samsung onthult 2022 Micro LED-tv's

0
22
2022 Micro LED TV

Samsung's eersteklas Micro LED-tv's hebben een upgrade gekregen en op de CES deze week zal Samsung de 2022 Micro LED-tv's presenteren in 110-inch, 101-inch en 89-inch formaten. Micro LED-technologie is de beste weergavetechnologie die momenteel wordt aangeboden door Samsung, die heeft geprobeerd het naar kleinere schermformaten te brengen. Het brengt 25 miljoen micrometer-sized LED's om individueel licht en kleur te produceren, en levert zo eersteklas beelden met verbluffende kleuren en contrast.

Samsung heeft de 2022 Micro LED-tv's geüpgraded om 20-bits grijswaardendiepte te ondersteunen en biedt fijne controle over meer dan 1 miljoen stappen voor helderheid en kleurniveaus en ondersteunt 100% van het DCI- en Adobe RGB-kleurengamma.

De Micro LED-tv's ondersteunen 4K-resolutie met maximaal 120 fps en bieden functies zoals Art Mode waarmee gebruikers kunstwerken van gerenommeerde artiesten kunnen weergeven, vier HDMI 2.1-poorten met Multi View die inhoud van vier verschillende bronnen tegelijk weergeeft en Dolby Atmos voor een meeslepende audio-ervaring.

Micro LED-tv's worden aangedreven door Tizen OS en ondersteunen nieuwe Smart Hub-functies zoals de geheel nieuwe Gaming Hub, Watch Together, NFT Platform en Smart Calibration .

Samsung heeft de beschikbaarheid of prijs van deze nieuwe tv's niet bevestigd, maar ze zullen hoogstwaarschijnlijk in het eerste kwartaal van dit jaar in de verkoop gaan .