Samsungs C-Lab-program bringer affugter-øretelefoner til CES 2022

0
252

Til CES 2022 afslørede Samsung en ny C-Lab startup-serie, der inkluderer kæledyrs- og babyteknologi med et spin på at fremme yderligere bærbar teknologi, der promoverer sikkerhedsfunktioner.

C-Lab er opdelt i både C-Lab Inside – et “in-house venture-program” og C-Lab Outside – Samsungs “start-accelerationsprogram”. C-Lab Inside-inkubationsprogrammet blev etableret i 2012 og opfordrer medarbejderne til at vove sig ud og arbejde på eksperimentelle projekter. Programmet blev udvidet i 2018 og skabte C-Lab Outside-programmet. Fire interne programmer skulle udstilles på CES 2022 med projekter, der spænder fra testteknologi og spædbørnssundhedsteknologi.

Ud af de omtalte er her nogle, der skilte sig ud:

  • DearBuds (udenfor): Bluetooth-øretelefon-lignende øreenhed, der sporer ørefugtighed. Ud over sporing kan teknologien inde i enheden rense dit øre ved at frigive lys og varme for at affugte din øregang. Etuiet, der holder øreapparaterne, giver en aflæsning af, hvor fugtige dine ører er.
Linkface Co. Ltd's DearBuds Billede: Samsung
  • Innovision (indvendig): En app designet til at hjælpe med at overvåge øjenudvikling hos spædbørn og potentielle symptomer på strabismus, en øjenforstyrrelse.
Innovision-app på en mobiltelefon med ordene vores børnehave-mobil ser din babys øjne Innovision mobilapp Billede: Samsung
  • Prinker Korea, Inc. (udenfor): En kombineret mobilapp og enhedsoplevelse, der giver dig mulighed for at skabe en midlertidig tatovering blot ved at vælge designet på din telefon, sprøjte primer på din hud og printe den på din hud.
Hånd, der holder en printerenhed med en blækpakke Prinker Image: Samsung
  • Petnow (udenfor): En doggy biometri app, der lader dig bruge din hunds næseaftryk til at identificere dem. Appen siges at fritage ejere for “bekymringen” for at spore indsatser som chips.
Pet now-mobilapp på en smartphone med en hund, der bliver scannet med telefonen til venstre Petnow mobilapp Billede: Samsung
  • Tooning (udenfor): En AI tegneserieskaber, hvor brugere kan designe og anvende bevægelser til deres karakterer. Disse karakterer er i stand til at lave præsentationer, onlinekampagner osv.
Bærbar og mobil tablet med AI-tegnefilmsoftware på skærmene Tooning AI Webtoon Programbillede: Samsung

Derudover inkluderer C-Labs udstillere sundhedsteknologiske apps som MECS (Monitor Elderly Care System) — en blesensor, der giver plejepersonale mulighed for at spore bleaktivitet og bevægelse — og apps, der krydser sundhed og kæledyrspleje som PurrSong – en kunstig intelligens-teknologi, der gør det muligt for ejere at personificere deres kats helbred på deres mobile enhed.