Odyssey Ark is een 55-inch gebogen gaming-display

0
69
Odyssey Ark Gaming Monitor

Het gamescherm dat we gisteren meldden, blijkt de Odyssey Ark te zijn. Samsung onthulde het scherm tijdens de keynote en terwijl de details momenteel schaars, wordt Odyssey Ark later dit jaar gelanceerd.

Het is een gebogen gamingmonitor die horizontaal of verticaal kan worden gebruikt en heeft een kromming van 1000R voor een betere onderdompeling en is een lust voor het oog. Samsung zegt dat het scherm in liggende stand gebruikers in staat stelt 55-inch schermruimte te gebruiken en in verticale modus ongeveer 24-inch.

Er zal een draadloze draaiknop zijn om de instellingen van de monitor te regelen en wordt geleverd met functies zoals Multiview die multitasking mogelijk maakt en Gaming Hub.

Eerder deze week introduceerde Samsung ook een “conventioneel” gaming-monitor — Odyssey Neo G8.

Odyssey Ark Gaming Monitor