Honor annoncerer Magic V, dens første foldbare smartphone

0
92

Det tidligere Huawei-undermærke Honor har netop annonceret sin første foldbare smartphone, Honor Magic V. Den bruger en foldningsform, der ligner Samsungs Galaxy Z Fold-enheder, og kombinerer en stor intern foldeskærm med en mindre ekstern skærm, der kan bruges, mens enheden er foldet. I dag er den foldbare kinesiske lancering, hvor prisen starter ved 9.999 ¥ (omkring 1.569 $) for dens 256 GB lagermodel. Den kommer i åbent salg den 18. januar.

Magic Vs flagskibsfunktion, dens interne foldeskærm, måler 7,9 tommer fra hjørne til hjørne, har en opløsning på 2272 x 1984 med en opdateringshastighed på 90Hz og et billedformat på 10:9. Det er lidt større end Samsungs Z Fold 3, hvis interne skærm er 7,6 tommer med en opløsning på 2208 x 1768. Honor siger, at Magic V's interne skærm er som at bruge to 21:9-skærme side om side.

Magic V's eksterne skærm er også lidt større end Z Fold 3 på 6,45 tommer (sammenlignet med 6,2 for Samsung), med en opløsning på 2560 x 1080, en 120Hz opdateringshastighed og et 21:9 billedformat. Honor siger, at dette vil hjælpe med at gøre enheden mere anvendelig, når du ikke ønsker at folde den ud.

The Honor Magic V i orange. Skærmbillede: Ære
Honor's foldbare, foldet. Billede: Ære

Når den er foldet, måler Magic V 72,7 mm bred, 14,3 mm tyk og har en højde på 160,4 mm, og når den er foldet ud, udvider den sig til 141,1 mm bred og er 6,7 mm tyk. Det er lidt bredere end Samsungs seneste Z Fold, mens det generelt er lidt tyndere, når det er foldet. Honors foldbare er dog lidt tungere. Den fås i tre farver: orange, sølv og sort, og Honor CEO George Zhao siger, at den skulle overleve at blive foldet og udfoldet 200.000 gange.

Internt kører Magic V Qualcomms seneste chipsæt, Snapdragon 8 Gen 1, som er parret med 12 GB RAM og 256 GB eller 512 GB lagerplads. Den har et 4.750 mAh batteri, der kan oplades med op til 66W, hvilket giver dig en opladning på 50 procent på 15 minutter. Den er 5G-kompatibel og kører Honors Magic UI 6.0-software oven på Android 12, som understøtter visning af flere appvinduer på samme tid, siger Honor.

Med hensyn til kameraer har Honor inkluderet en trio af 50 megapixel sensorer på bagsiden af ​​den foldbare, som inkluderer en hovedsensor, et ultrabredt kamera og noget Honor kalder en “spektrumforbedret kamera.” Vi har fulgt op med virksomheden for detaljer om, hvad præcis dette tredje kamera gør. Magic V har et par 42-megapixel selfie-kameraer, et indlejret i den ydre skærm og et indlejret i den indre foldeskærm.

Honor slutter sig til en stadig længere liste af virksomheder, der enten har annonceret eller er begyndt at sælge foldbare smartphones. Senest så vi Oppo annoncere sin Find N i slutningen af ​​sidste år, og Xiaomi og Honors tidligere moderselskab Huawei har også deres egne foldbare enheder. Vi har fulgt op med Honor for at finde ud af, om eller hvornår, Magic V kan se en global udgivelse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here