Avtalevarsel: Lenovos $300 Chromebook-nettbrett er fortsatt rabattert til $99

0
11

June Wan Skrevet av juni wan, ansatte redaktør June Wan June Wan Staff Editor

Juni fungerer som teknisk redaktør for ZDNet, og dekker tilbud på de nyeste dingsene og dingsene.

Full bio 14. januar 2022 | Emne: Nettbrett

For å starte det nye året, kutter Lenovo opptil 70 % rabatt på katalogen sin med ThinkPad bærbare datamaskiner, skjermer og PC-tilbehør. En avtale spesielt (og bør meget vel være på radaren din) er $99 Lenovo 10e Chromebook-nettbrettet, som vanligvis selges for $334. Det er ingen liten skrift på når tilbudet avsluttes, men gitt den store rabatten, forventer jeg at nettbrettet snart blir utsolgt.

Lenovo 10e Chromebook-nettbrett for $99

$235 rabatt

lenovo-10e-chromebook-lenovo-us Lenovo

Lenovo 10e Chromebook-nettbrettet er en hendig multimedieenhet eller til og med et nettbrett for fjernlæring for barn, og er en god pris for kun $99 ($235 i rabatt). Enheten har et skarpt utseende på 1920 x 1200, 10,1-tommers, IPS, berøringsskjerm, som kan øke lysstyrken på opptil 400 nits for utendørsvisning. Den drives av en MediaTek 8183-prosessor, 4 GB RAM, 32 GB lagringsplass og kjører på ChromeOS for en rask og oppblåst opplevelse.

Selv om det er mange billige nettbrett på markedet, inkludert Amazons Fire-serie, tilbyr Lenovos tidligere $334-nettbrett en rekke mobil datakraft som du bare ikke finner hos andre i prisklassen under $100. 10e har også bak- og frontvendte videokameraer, som begge er essensielle for bedriftsarbeidere, studenter og tilfeldige brukere på denne dagen.

Lenovo lover å sende 10e Chromebook-nettbrettet innen onsdag 19. januar hvis du kjøper i dag. Hvis du ikke kan vente, støtter nettstedet også ShopRunner, en medlemsbasert leveringstjeneste som vil gi to-dagers frakt på bestillingen din.

$99 hos Lenovo

Interessert i flere tekniske tilbud og anmeldelser? Abonner på ZDNet Recommends-nyhetsbrevet, og la våre ekspertanmeldere lete på internett for kun de beste produktene, tjenestene og tilbudene for deg.

ZDNet anbefaler

Lenovos $300 Chromebook-nettbrett kan bli ditt for $99 Covid-testing: De beste hurtigtestsettene hjemme De beste Apple AirPods-tilbudene tilgjengelig akkurat nå Den beste bærbare kraften stasjoner: Nødstrøm når du trenger det De beste luftrenserne i 2022: Frisk luft i alle rom Maskinvare | Mobilitet | Smarttelefoner | Anmeldelser

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here