Få 1 TB med sikkerhetskopiering av data og den sikreste lagringen for en levetid for bare $50

0
124

Skrevet av ZDNet Academy, Partner ZDNet Academy Partner

Partner

Full Bio 14. januar 2022 | Emne: Tilbud

replace-this-image.jpg

StackCommerce

Det er alt for lett i disse dager å miste dine dyrebare data. Det kan forsvinne på et øyeblikk på grunn av alle slags årsaker, for eksempel naturkatastrofer, virus eller ormer, uventede datamaskinfeil og mye mer. Og konsekvensene kan bli brutale. Så hvorfor ta sjanser når det er en så enkel prosess å beskytte det? Med Degoo Premium: Lifetime 1TB Backup Plan kan du få sjelefred at du aldri mer trenger å bekymre deg for hva det bringer.

Konseptet med hvor mye 1 TB lagringsplass du faktisk får, kan være litt vagt, men det kan hjelpe å vite at det er mer enn det som tilbys av Dropbox, Google Drive og One Drive til sammen. Det betyr at du kan dra nytte av den utmerkede droneavtalen med doble 4K-kameraer og ikke være det minste bekymret for hvor du skal plassere alle de fantastiske stillbildene og videoene du skal ta opp. Du trenger heller ikke å bekymre deg for sikkerheten til de mest sensitive dataene dine fordi alt er beskyttet av 256-biters AES-kryptering av militærklasse.

Selvfølgelig hjelper det ikke å ha en god tjeneste hvis du vil ikke bruke det fordi det er for komplisert eller tidkrevende. Det er derfor en av Degoos beste funksjoner er hvor brukervennlig den er. Programmet har automatisk filgjenkjenning, slik at sikkerhetskopiene dine holdes oppdatert uten ekstra innsats fra deg i det hele tatt. Faktisk replikerer sikkerhetskopiene seg selv i sanntid når de utføres for ekstra beskyttelse. Det blir rett og slett ikke enklere eller tryggere enn det.

Det beste av alt er at du kan installere programmet på så mange enheter du ønsker. Og selv om dataene dine kan være spredt over den enorme mengden plass, vil du fortsatt se ekstremt høyhastighets dataoverføringer. Det har aldri vært enklere å administrere filene dine, og du vil fortsatt enkelt kunne dele dem via lenke eller e-post.

Brukere elsker Degoo. Den er rangert med 4 av 5 stjerner på G2-nettstedet for tekniske anmeldelser, og bekreftet kjøper Thanh Bình N. ga den 5 stjerner og sa: “Det er veldig enkelt å bruke og veldig nyttig. Jeg bruker det til å sikkerhetskopiere filene mine for å lagre dem på nettet. Jeg anbefaler å bruke dette produktet.”

Ikke gå glipp av denne muligheten til å ha 1 TB lagringsplass og automatisk sikkerhetskopiering på alle enhetene dine; få Degoo Premium: Lifetime 1TB Backup Plan nå mens den er i salg for bare $49,99.

Prisene kan endres.

Degoo Premium: Lifetime 1TB Backup Plan < /h4> $49,99 hos ZDNet Academy

Flere ZDNet Academy-tilbud

Få to 4K-vidvinkel-dobbeltkameradroner for prisen av én. Denne nettutviklingsopplæringspakken er til salgs for $30 Få opptil 69 % avslag på å bygge drømmenettstedet ditt med Zyro Start 2022 ved å mestre NFT-er og kryptovalutaer med disse klassene

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here