Det Hvide Hus: COVIDTests.gov vil distribuere gratis hurtige test fra den 19. januar

0
11

Det Hvide Hus har annonceret, at folk vil være i stand til at bestille gratis COVID-19-tests fra COVIDTests.gov fra og med onsdag den 19. januar. Dette følger et løfte om, at regeringen vil oprette et websted til at distribuere 500 millioner tests, hvilket præsident Joe Biden annoncerede i december.

Du skal kun indtaste to oplysninger for at få en test sendt til dig – dit navn og din adresse. I sin meddelelse sagde Det Hvide Hus, at testene vil sendes gennem US Postal Service “inden for 7-12 dage efter bestilling.” I øjeblikket er grænsen fire tests pr. bopælsadresse.

Onsdag i denne uge sagde en rådgiver i Det Hvide Hus, at siden “skulle være online i denne weekend.” Teknisk set har regeringen sat den deadline – du kan besøge COVIDTests.gov lige nu, selvom den i øjeblikket viser en destinationsside, der fortæller dig, at tests vil være tilgængelige onsdag, og at du ikke behøver at indtaste et kreditkortnummer for at få en.

USPS er ikke kun ansvarlig for at få testene til folk. Det blev også udnyttet til at udvikle en hjemmeside, der skal håndtere potentielt millioner af mennesker, der forsøger at få en test på samme tid, ifølge protokol. Rapporten citerer en embedsmand, der sagde, at den “tager vores hjemmesidelancering meget alvorligt”, og at den “ikke startede fra bunden” med at bygge siden. US Digital Service vil også hjælpe med at lancere siden og yde support, når det er nødvendigt, siger Protocol.

I betragtning af regeringens mindre end stjernernes ry med at lancere sundhedswebsteder, er der en vis skepsis over for, om webstedet vil være i stand til at håndtere trafikken – og nogle har med rette påpeget, at nogle af de mest sårbare mennesker kan have svært ved at komme online og navigere på et websted. En erklæring fra Det Hvide Hus siger, at du også vil være i stand til at ringe til en hotline for at bestille test, hvis du ikke er i stand til at få adgang til webstedet, og at regeringen vil “arbejde med nationale og lokale samfundsbaserede organisationer for at støtte nationens hårdeste -hit og højrisiko-fællesskaber, når de anmoder om tests.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here