Eero kan være tæt på at lancere et Wi-Fi 6E mesh netværkssystem

0
13

Amazon-ejede Eero ser ud til at være tæt på at annoncere nye routere engang snart, da nye FCC-ansøgninger dukkede op i denne uge for enheder, der ser ud til at hedde Eero 6 Plus og Eero Pro 6E. At 6E-branding for Pro'en kunne indikere, at den vil understøtte Wi-Fi 6E, hvilket betyder, at den kan drage fordel af 6GHz-spektrum til hurtigere forbindelser.

Routerproducenter har langsomt introduceret Wi-Fi 6E -kapable mesh-routere, selvom nogle har været ret dyre, såsom dette $1.500 Orbi-system fra Netgear og Linksys' $1.200 option. Selvom vi ikke ved, hvor meget Eero's 6E-kompatible system kan koste, kan det være mere overkommeligt end disse muligheder, i betragtning af at en 3-pack til Eero 6 Pro blev lanceret til $599.

De nye routernavne vises på etiketterne Eero inkluderet i arkiverne. På etiketterne har Eero 6 Plus et modelnummer på R010001, mens Eero Pro 6E's modelnummer er S010001 – som begge ikke dukkede op som aktuelt tilgængelige enheder, da jeg googlede dem. De nye navne antyder, at disse routere kan være mere iterative opgraderinger eller blive placeret sammen med de aktuelt tilgængelige Eero 6 og Eero Pro 6.

Her er etiketten til Eero 6 Plus. Billede: FCCID.io
Og det til Eero Pro 6E. Billede: FCCID.io

Amazon og Eero svarede ikke straks på en anmodning om kommentar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here