Erbjudandevarning: Lenovos 300 $ Chromebook-surfplatta är fortfarande rabatterad till 99 $

0
110

Juni Wan Skriven i juni WAN, Personalredigerare June Wan June Wan Staff Editor

Juni fungerar som teknisk redaktör för ZDNet och täcker erbjudanden på de senaste prylarna och prylarna.

Fullständig bio den 14 januari 2022 | Ämne: Surfplattor

För att börja det nya året drar Lenovo ner sin katalog över bärbara ThinkPad-datorer, bildskärmar och kringutrustning till PC. En affär i synnerhet (och bör mycket väl finnas på din radar) är 99 $ Lenovo 10e Chromebook tablett, som vanligtvis säljs för $ 334. Det finns inget finstilt när erbjudandet upphör, men med tanke på dess rejäla rabatt förväntar jag mig att surfplattan kommer att sälja slut mycket snart.

Intresserad av fler tekniska erbjudanden och recensioner? Prenumerera på nyhetsbrevet ZDNet Recommends och låt våra expertgranskare leta igenom internet efter bara de bästa produkterna, tjänsterna och erbjudandena för dig.

ZDNet rekommenderar

Lenovos $300 Chromebook-surfplatta kan bli din för $99 Covid-testning: De bästa snabbtestsatserna hemma De bästa Apple AirPods-erbjudandena tillgängliga just nu Den bästa bärbara kraften stationer: Nödkraft när du behöver den De bästa luftrenarna 2022: Frisk luft i varje rum Hårdvara | Rörlighet | Smartphones | Recensioner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here