Google kræver nu, at kontoransatte får ugentlige molekylære COVID-19-tests

0
13

Google vil kræve, at alle, der går til et af dets amerikanske kontorer eller faciliteter, skal have modtaget en negativ molekylær test for COVID-19, oplyste virksomheden torsdag i et notat indhentet af CNBC. Arbejdere, der regelmæssigt går til kontoret, skal testes ugentligt, sagde sundhedschef Karen DeSalvo i notatet, og medarbejdere er blevet bedt om at rapportere deres vaccinationsstatus og bære masker af kirurgisk kvalitet indendørs. p>

Google-talsmand Lora Lee Erickson bekræftede over for The Verge, at en ny midlertidig COVID-19-politik nu er ved at blive implementeret, en hvor “enhver, der får adgang til vores websteder i USA, forventes at opnå en nylig negativ COVID-19 molekylær test, før de kommer på stedet” og at det tilbyder forskellige former for tests uden omkostninger.

Google tilbyder hjemmetest til medarbejdere

Google tilbyder gratis hjemmetest til fuldtidsansatte og kontraktansatte gennem BioIQ's PCR-baserede næsepodningstest, sagde Erickson, men Bloomberg rapporterede i denne uge, at fuldtidsansatte også har adgang til molekylære tests fra Cue Health, der kan give resultater på få minutter. Entreprenører bliver derimod specifikt tilbudt post-in BioIQ-testene, ifølge et tweet fra Alphabet Workers Union, hvilket betyder, at de skal vente længere på et resultat. Erickson fortæller os, at nogle Google-entreprenører i virksomhedens datacentre dog har adgang til hurtig test på stedet ved hjælp af Cue-maskinerne.

Ændringerne kommer, efterhånden som COVID-19-tilfældene er steget på tværs af land og som omicron-varianten breder sig. Disse nye politikker tilføjer Googles direktiv fra december, der kræver, at medarbejdere skal vaccineres eller risikere at blive tvunget til at tage orlov og til sidst blive fyret. Virksomheden forsinkede sin obligatoriske tilbagevenden til kontoret til et tidspunkt i år i august.

I denne uge forhøjede Meta også sine sundhedspolitikker for medarbejdere, og kræver, at alle, der vender tilbage til dets kontorer, når de åbner i slutningen af ​​marts, skal have modtaget en boosterdosis af en vaccine.

p>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here