Mozilla slipper Firefox 96.0.1 for å fikse tilkoblingsproblemer

0
57

Martin Brinkmann 15. januar 2022 Firefox| 0

Bare dager etter utgivelsen av Firefox 96.0 kommer feilrettingsoppdateringen Firefox 96.0.1; den nye versjonen fikser et tilkoblingsproblem som påvirket Firefox-brukere denne uken.

firefox 96.0.1

Firefox-brukere begynte å rapportere tilkoblingsproblemer kort tid etter den offisielle utgivelsen av Firefox 96.0. Tilkoblinger ble ikke opprettet og berørte brukere kunne ikke bruke nettleseren for å få tilgang til nettsteder.

En løsning ble funnet og publisert, og Mozilla startet sin egen undersøkelse av problemet. Ingeniører oppdaget problemet og gjorde endringer i backend for å fikse det midlertidig for alle berørte brukere.

ANNONSE

Mozilla ga ut en uttalelse på Twitter der den avslørte at en konfigurasjonsendring av en skyleverandør forårsaket problemet i nettleseren.

Tidligere i dag ble Firefox ikke reagerer på grunn av en endring i standardinnstillingene av en skyleverandør som utløste en Firefox HTTP/3-feil. Vi deaktiverte konfigurasjonsendringen og bekreftet at dette løste problemet.

Utgivelsen av Firefox 96.0.1 retter opp problemet i Firefox. Firefox-brukere kan velge Meny > Hjelp > Om Firefox for å vise den installerte versjonen og kjøre en sjekk for oppdateringer. Firefox bør oppdage den nye versjonen og oppdatere nettleseren til den automatisk.

De offisielle versjonsnotatene viser to rettelser i utgivelsen:

ANNONSE

  • Forbedringer for å gjøre analysering av innhold -length headers more robust (bug 1749957)
  • Tagerer unntak for proxy-regel som ikke fungerer på Windows-systemer når “Bruk systemproxy-innstillinger” er satt (feil 1749501)

først løser tilkoblingsproblemet til Firefox. Firefox-brukere som har brukt løsningen på systemene sine, bør angre den ved å sette preferansenettverket.http.http3.enabled til TRUE igjen på about:config.

Den andre feilen fikser et problem i Firefoxs proxy-håndteringsatferd . Firefox 96.0 brukte ikke alle proxy-unntak definert på Windows i henhold til feilrapporten, men bare det første. Den forrige versjonen, Firefox 95.0.2, fungerte med alle unntak.

Nå du: bruker du Firefox? Hva synes du om problemet og løsningene?

ANNONSE