Samsung introduceert een vaatwasser ontworpen voor Indiase keukens

0
297
Samsung Vaatwasser (DW60M5042)

Tijdens de lopende Amazon's Great Republic Day Sale heeft Samsung India een nieuw vaatwassermodel aangekondigd dat speciaal is ontworpen voor kookgerei dat wordt gebruikt in Indiase keukens.

De Samsung Vaatwasser (DW60M5042) heeft twee afwerkingen en ondersteunt het IntensiveWash-programma dat is ontworpen om overtollig vet, olie en brandvlekken te verwijderen en het vuile keukengerei (zelfs kadhais) grondig te reinigen door de watertemperatuur te verhogen tot 70C en doodt 99,99% van de bacteriën.

Bovendien heeft de vaatwasser functies zoals een roestvrijstalen bad om het afwasgeluid tot een minimum te beperken en tegelijkertijd duurzaam te zijn. Hiermee kunnen gebruikers de hoogte van het rek aanpassen om in grote gebruiksvoorwerpen zoals kadhai en pannen te passen; heeft een slimme lekkagesensor die het wassen stopt als er water wordt gemorst en een breed LED-display voor bediening en instellingen.

Samsung verkoopt een enkele vaatwasser in twee verschillende vingerafdrukbestendige afwerkingen met de witte variant geprijsd op Rs. 35.990 en de roestvrijstalen zilveren afwerking bij Rs. 38.990. Beide vaatwassers komen ook in aanmerking voor extra kortingen, cashback, EMI en een “No Questions Asked” TERUGSTUURBELEID. De Amazon-lijst vermeldt echter alleen vervanging, dus misschien wilt u dat controleren voordat u de aankoop doet.

Koop bij Amazon
DW60M5042FW (wit)
DW60M5042FS (roestvrij staal zilver)