Nya iPad Air, iPhone SE-modellnummer visas i lagstadgade registreringar

0
35

Jason Cipriani Skrivet av Jason Cipriani, bidragande författare Jason Cipriani Jason Cipriani Bidragande skribent

Jason Cipriani har bevakat tekniknyheter och recenserat de senaste prylarna som frilansjournalist under de senaste 13 åren.

Fullständig bio den 18 januari 2022 | Ämne: Rörlighet

iphone-se-cnet.jpg

I mars brukar Apple hålla ett speciellt evenemang där företaget tillkännager ny hårdvara, vanligtvis en uppdaterad iPad . Och om en nyligen genomförd anmälan till Eurasian Economic Commission (EEC) är någon indikation, kan vi bara se en femte generationens iPad Air  och en ny iPhone SE.

Anmälan, som först rapporterades av Consomac.fr, innehåller flera modellnummer för en enhet som kör iPadOS 15 och en annan enhet som kommer att använda iOS 15.

Enheterna kommer sannolikt att vara en ny iPad Air och en ny iPhone SE, som båda ryktas vara redo för release i vår.

De nya iPhone-modellnumren är A2595, A2783 och A2784, medan iPad har flera modellnummer: A2436, A2588, A2696, A2759, A2437, A2589, A2591, A2757, A2761 och A2777.

Tidigare har EEC-ansökningar följts av en eventuell produktsläppning var som helst under några veckor till flera månader. Så även om det är en indikation på att nya enheter är närmare ett tillkännagivande, förblir den exakta tidpunkten ett mysterium.

När ett Apple-vårhändelse ryktas närmar sig kommer vi att få mer information och nyheter. Tills dess, låt oss veta i kommentarerna nedan vad du hoppas att Apple ska lägga till en ny iPhone SE eller iPad Air 5.

Apple

Apple kan skjuta upp planerna för Debut för VR/AR-headset De bästa Apple AirPods-erbjudandena tillgängliga just nu iOS 15.2.1: En oväntad buggfix för iPhone De bästa iPhones: Vilken modell passar dig? Apple | Smartphones | Mobilt OS | Säkerhet | Hårdvara | Recensioner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here