Samsung Display-promo toont Flex S-concept

0
309

Samsung Display heeft een promovideo gepubliceerd en interessant genoeg laat het de toekomstige opvouwbare concepten zien die Samsung onlangs op de CES 2022 heeft getoond. De video toont het Flex S-prototype en mogelijk een CGI'd Flex Slidable-concept.

De video brengt Samsung's Diamond Pixel-technologie op de markt die het bedrijf in een aantal van zijn apparaten gebruikt. Samsung introduceerde de Diamond Pixel al in 2013 met de Galaxy S4-serie en is geëvolueerd voor nieuwere apparaten zoals de Galaxy Z Fold3 met de integratie van een Round Diamond Pixel.

Volgens Samsung een Diamond Pixel is structureel vergelijkbaar met het menselijk oog en is ontworpen met kleurgevoeligheid in gedachten, wat resulteert in mooiere foto's met verbeterde leesbaarheid.

Meer over Diamond Pixel