Samsung onthult in februari een 'opmerkelijk' Galaxy S-toestel

0
276

Kort om een ​​datum te geven, TM Roh' 8217;s hoofdartikel bevestigt vandaag een Unpacked-evenement gepland in februari. Hoewel we nu op elk moment een datum zouden moeten krijgen (naar verluidt op 8 februari), spreekt de redactie over hoe Samsung de smartphone-innovatie heeft aangewakkerd en dat in de toekomst zal blijven doen.

Samsung heeft bevestigd dat ze tijdens de Unpacked volgende maand de “meest opmerkelijke” Galaxy S ooit gemaakt. Dit bevestigt het feit dat de erfenis van de Galaxy Note-serie nu zal leven in de Samsung Galaxy S-serie telefoon en als het aantal lekken enig bewijs is, zal de Galaxy S22 Ultra dat opmerkelijke apparaat zijn met S Pen-ondersteuning.

Dat is niet alles. Samsung geeft ook hints over nieuwe functies die in de aankomende telefoon kunnen worden verwacht, zoals een verbeterde camera bij weinig licht, een langere levensduur van de batterij en vlottere prestaties.

Galaxy S22 Ultra Press Render