Coinbase introducerar ett användbart sätt att registrera kryptoskatter

0
23

Allison MurraySkrivet av Allison Murray, personalskribent Allison Murray Allison Murray Staff Writer

Allison Murray är en författare baserad i Chicago

Fullständig bio den 25 januari 2022 | Ämne: Blockchain

Coinbase vill hjälpa kunder att registrera kryptovalutaskatter för skatteåret 2021.

Kryptoväxlingsföretaget sa i ett blogginlägg att ett nytt avsnitt i dess app och webbplats skulle hjälpa kunder att rapportera kapitalvinster eller förluster från kryptovalutabyten de gjorde förra året till IRS. En personlig sammanfattning av skattepliktig verksamhet kan sedan skickas till en revisor eller användas med skatteprogramvara.

“Kunder kommer att se all sin skattepliktiga aktivitet på ett ställe för att avgöra om de är skyldiga skatter och hur mycket. Om de har tagit mer avancerade steg som att skicka eller ta emot krypto från Coinbase Pro eller externa plånböcker, kan de få gratis skatterapporter för upp till 3 000 transaktioner från vår kryptoskattepartner CoinTracker”, skrev Lucy Aziz, produktchef på Coinbase. “Den mest komplicerade tiden på året blev bara tydligare.”

Aziz tillade att förra året lämnades kunderna med den tråkiga och tidskrävande uppgiften att undersöka vilka transaktioner som ansågs skattepliktiga och sedan manuellt spåra och sortera dem för att beräkna deras vinster/förluster. Det nya skattecentret förenklar denna process genom att använda det initiala värdet av en kunds krypto och sedan visa beskattningsbar aktivitet över tid genom realiserade vinster/förluster.

Företaget sa också att det skulle erbjuda användbara guider och videor under den kommande tiden. veckor för att ytterligare förklara hur man hanterar skatter relaterade till kryptovaluta och andra digitala tillgångar som NFT.

IRS definierar i stora drag kryptotransaktioner, inklusive försäljning av kryptovaluta mot kontanter, byte av en virtuell valuta mot en annan och användning av krypto-betalkort för att betala en handlare. Individer måste också rapportera alla kvitton på kryptovaluta som tjänats in som inkomst, inklusive gruvkrypto, kvitton på airdroppade tokens och betalningar som tagits emot i form av kryptovaluta.

Rapporter visar att kryptovalutamarknaden växte från 1,44 miljarder dollar 2020 till 1,63 miljarder dollar 2021. År 2025 förutspås värdet på kryptovalutamarknaden vara 2,73 miljarder, och experter säger att 90 % av världens befolkning kommer att anta kryptovalutor under det kommande decenniet.

Antagandet av kryptovalutor kommer oundvikligen att innebära att fler amerikaner betalar för kryptoskatter. En nyligen genomförd undersökning från kryptohandelsplattformen Voyager Digital avslöjade att 61% av amerikanerna sa att de sannolikt kommer att köpa någon form av krypto i år, som de kommer att behöva betala skatt på.

Krypto

Pengarnas framtid: var blockchain och kryptovaluta tar oss nästa De bästa kryptokreditkorten Nordkoreanska hackare stal en rekordstor mängd kryptovaluta förra året Bitcoin och 11 fler kryptovalutor du behöver känna till Innovation | Teknisk industri | Moln | Säkerhet | Bankverksamhet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here