Samsung kondigt de Galaxy S22 aan op 9 februari

0
308
Samsung Unpacked Event voor Galaxy S22

We wisten dat de nieuwe generatie Galaxy S-apparaten eraan kwam en nu heeft Samsung de teaser gepubliceerd die de datum van de onthulling bevestigt. Het Galaxy Unpacked-evenement in 2022 is gepland op 9 februari, waar Samsung 'een epische nieuwe standaard zal zetten voor smartphones met de meest opmerkelijke S-serie ooit gemaakt'. Deze verklaring alleen al is voldoende bewijs om ons te vertellen wat er op de agenda staat tijdens het eerste Unpacked-evenement van het jaar.

Samsung heeft ook een trailer gepost om wat buzz rond het evenement te creëren en hoewel we aannemen dat het een reeks video's is die de komende dagen zal worden uitgebracht, gaat deze specifieke video over 'doorbreken van de nacht'. en “de regels van het licht overtreden” en als je smartphones genoeg hebt gevolgd, weet je dat het een claim is voor een ongeëvenaarde cameraprestaties bij weinig licht die deze nieuwe apparaten zullen brengen.

Desalniettemin, blijf op de hoogte hier en op het YouTube-kanaal van Samsung, waar het bedrijf het evenement live zal uitzenden om 10.00 uur EST of 20.30 uur IST.