Samsungs betaalkaartoplossing biedt verbeterde vingerafdrukbeveiliging

0
699
Samsung S3B512C IC

Biometrische creditcards of betaalpassen zijn al een paar jaar in het wild en Samsung gebruikt zijn expertise nu om een ​​betere versie van een biometrische betaalkaart te introduceren met verbeterde vingerafdruk en verbeterde beveiligingsfuncties.

De S3B512C — zoals hij bekend is — integreert een vingerafdruksensor, Secure Element (SE) en Secure Processor in één IC in vergelijking met de gangbare oplossing die deze drie kernfuncties gescheiden houdt. Het is de eerste AIO-beveiligingschip in de branche die biometrische informatie kan lezen via een vingerafdruksensor, de versleutelde gegevens kan opslaan en authenticeren met een sabotagebestendige SE, en deze kan verwerken via de Secure Processor.

Samsung zegt dat fabrikanten met zo'n geïntegreerd circuitontwerp het aantal benodigde chips kunnen verminderen en kaartontwerpprocessen voor biometrische betaalkaarten kunnen optimaliseren. Het maakt de kaart ook veilig en sneller tijdens transacties.

De S3B512C is EMVCo en Common Criteria Evaluation Assurance Level (CC EAL) 6+ gecertificeerd, beschikt over anti-spoofing-technologie en voldoet zelfs aan de specificaties van het Biometric Evaluation Plan Summary (BEPS) vrijgegeven door Mastercard.

Samsung S3B512C IC