Capital One Journey Studentrecension: Bygg ansvarsfulla vanor

0
88

Evan Zimmer Skrivet av Evan Zimmer, ekonomiskribent Evan Zimmer Evan Zimmer Finansskribent

Evan Zimmer är en journalist baserad utanför Denver, Colorado.

Fullständig bio den 2 februari 2022 | Ämne: Kreditkort

Journey Student-kreditkortet från Capital One kan vara ett bra alternativ för konsumenter som vill etablera eller förbättra sin kredit. Och trots namnet är det tillgängligt för alla, oavsett om de är student eller inte.

Den har ingen årsavgift och erbjuder 1 % kontant tillbaka för varje köp, med en liten bonus till belöningar för att betala i tid. Om du letar efter ett enkelt sätt att bygga krediter och tjäna belöningar är det inget dåligt att välja.

Och för studenter som funderar på att studera utomlands har kortet ingen utländsk transaktionsavgift att oroa sig för.

Journey Student-kreditkort från Capital One

Tjäna belöningar och streama dina favoritprogram och låtar

Kortets höjdpunkter IntrobonusTjäna upp till $60 i strömmande prenumerationskrediter när du betalar i tid. *Undantag gäller APR26,99 % (variabel) Rekommenderad kredit Genomsnittlig, rättvis, begränsad Belöningssatser Tjäna 1 % kontant tillbaka på alla dina köp. Betala i tid för att öka dina pengar tillbaka till totalt 1,25 % för den månaden Årsavgift0 USD Introduktionsköp APRN/A Ytterligare information Introduktion Balansöverföring APRN/A Saldoöverföringsavgift 0 USD vid denna överförings APR Balansöverföring APR26,99 % (variabel) Avgift för sen betalning Upp till $40 Avgifter för utländska transaktioner Inga Straff APR Inga belöningar & Inlösendetaljer Tjäna 1 % kontant tillbaka på alla dina köp. Betala i tid för att öka dina pengar tillbaka till totalt 1,25 % för den månaden

Journey Student-kortet ger studenter en möjlighet att tjäna en liten avkastning på sina utgifter samtidigt som de upprättar sin kredit.

Kortinnehavare kommer att få något förbättrade belöningar så länge de betalar i tid, vilket kommer att bidra till att förstärka positiva vanor. Det finns en AutoPay-funktion som kortinnehavare kan dra nytta av för att säkerställa att de inte missar de extra belöningarna.

Den kommer också med några förmåner som alla studenter kan få, som en strömningskredit på 60 USD (i form av en kredit på 5 USD en gång i månaden) och en snabbare väg mot en större kreditgräns.

Proffs

Förbättra eller bygga krediter Uppmuntrar ansvarsfulla vanor 60 USD streaming kreditIngen årsavgift Kontrollera din VantageScore 3.0-kreditpoäng

Nackdelar

Låga belöningar Grundläggande förmåner

Hög APR (kan undvikas genom att inte ha ett saldo från månad till månad )

Visa nu

Varför välja Journey Student-kortet?

Journey Student-kortet är ganska enkelt. Använd den för varje köp för att tjäna 1,25 % kontant tillbaka (förutsatt att kortinnehavare betalar sin räkning i tid).

Lösa in belöningar

Belöningar kan lösas in som:

Utdragskrediter Kontrollera via mail Presentkort

Att lösa in för kontoutdrag kommer att vara det snabbaste och enklaste valet. Capital One har en app som kan användas för att lösa in kortinnehavarens belöningar. kortinnehavare kan ställa in sina belöningar så att de automatiskt löses in med specifika intervall, eller gå in och lösa in belöningar manuellt.

Belöningar kommer inte att förfalla, och det finns ingen gräns för hur mycket pengar tillbaka kortinnehavare kan tjäna.

p>

Kortförmåner

Journey Student-kortet kommer med några grundläggande förmåner, men ändå användbart. Övervaka din VantageScore 3.0-kreditpoäng, få snabbare tillgång till en potentiell ökning av kreditgränsen och studenter kommer utan tvekan att uppskatta strömningskrediten på 60 USD för alla deras behov av binge-watching.

Streamingkredit på 60 USD: kortinnehavare får en kredit på 5 USD för kvalificerade streamingtjänster i 12 månader efter den första betalningen i tid.Automatisk granskning av kreditgränsen:Bli automatiskt övervägd för en högre kreditgräns inom så lite som sex månader.Eno, digital assistent dygnet runt: Tillgång till Capital Ones digitala assistent som hjälper dig att hantera ditt konto. Kontrollera ditt saldo, se de senaste transaktionerna, betala räkningen och mer.Capital One's CreditWise: Håll ett öga på din VantageScore 3.0-kreditpoäng från din TransUnion-kreditrapport. Detta är tillgängligt för alla, inte bara Capital One-kortinnehavareVirtuella kortnummer:Gör onlineshopping säkrare genom att använda ett virtuellt kortnummer.$0 bedrägeriansvar: kortinnehavare kommer inte att hållas ansvariga för obehöriga debiteringar på sitt konto.Nödlägesbyte: Skaffa en ersättningskort om ditt tappas bort eller blir stulet.

Hur man ansöker

Du kan ansöka direkt på Capital Ones webbplats. Fyll i en ansökan med den information som krävs så återkommer Capital One omedelbart till dig med sitt beslut i de flesta fall.

Journey Student-kortet utfärdas som ett Visa-kort, så det kan användas var som helst där Visa accepteras.

Vad räknas som en kvalificerad streamingtjänst?

Kortinnehavare kan använda streamingkrediten för alla större streamingtjänster. Dessa inkluderar Hulu, Netflix, HBO Max, Disney+, Prime Video, Amazon Music Unlimited, Spotify, Pandora och mer.

Kortinnehavare är berättigade till streamingkrediten efter sin första betalning i tid. Den kommer att dyka upp på ditt konto varje månad som en kredit på 5 USD.

Finns det några avgifter jag bör känna till?

Förutom standardavgiften för sena betalningar (i detta fall upp till 40 USD) tillkommer en saldoöverföringsavgift på 3 % och en kontantförskottsavgift på antingen 10 USD eller 3 % av beloppet för varje kontant förskott, beroende på vilket som är störst.

Men kortet har ingen årsavgift eller utländsk transaktionsavgift att oroa sig för. Visa är också allmänt accepterat utomlands, så du bör inte stöta på några acceptansproblem när du reser.

Är detta rätt kort för dig?

Journey Student-kreditkortet från Capital One erbjuder kortinnehavare ett enkelt sätt att bygga upp krediter och tjäna en liten avkastning på sina utgifter.

Använd det för vardagliga inköp som bensin och matvaror, och enstaka måltidsutflykter till sena kvällar . Även om avkastningen är relativt låg, är den bättre än vad vissa studentkort ger. Och om du prenumererar på många streamingtjänster skadar det inte att ha $5 tillbaka varje månad i ett år.

För studenter som vill lära sig att använda ett kreditkort på ett ansvarsfullt sätt är detta ett bra ställe att börja. Det kommer att belöna dig för att du betalar i tid och hjälper dig att bygga upp de nödvändiga vanorna innan du går vidare till kort som kräver lite mer kunskap.

Vad är slutresultatet?

Om du är ny inom kreditkortsvärlden är Journey Student-kortet bra att börja med. Du kan tjäna belöningar och lära dig ansvarsfulla vanor genom att få en liten bonus för att du betalar i tid.

Även om fördelarna inte är fantastiska, finns det en streamingkredit på $60 och du kan hålla ett öga på en av dina kreditpoäng. Och att ha snabb tillgång till en potentiell höjning av kreditgränsen hjälper till att hålla ditt kreditutnyttjande lägre och därför leda till sundare kreditvärden.

Det är ett enkelt kort att använda och ett bra sätt att bekanta dig med kreditkort samtidigt som du skapar bättre kredit. Betala i tid, håva in belöningarna och när din kredit är i bra eller utmärkt intervall, överväg att gå vidare till större kort som erbjuder mer.

Finns det några alternativa kreditkort värda att överväga?

Inte imponerad av Journey Student-kortet från Capital One? Överväg dessa istället.

Upptäck det Student Cash Back: Ett av de mest givande kreditkorten som finns tillgängliga för studenter. Det har ingen årsavgift, och kortinnehavare tjänar 5% kontant tillbaka för roterande kategorier (upp till $1 500 spenderade, sedan 1%; aktivering krävs). Det finns också en liten bonus för att få bra betyg.

Bank of America Customized Cash Rewards-kort för studenter: Kortinnehavare kan välja vilka köp de vill tjäna belöningar för. Välj en 3 % cashback-kategori utöver att tjäna 2 % cashback i livsmedelsbutiker och grossistklubbar (upp till 2 500 USD i sammanlagda utgifter per kvartal, sedan 1 % cashback).

Kreditkort

Hur man begär en inbjudan till det svarta kortet från American Express Bank of America kommer att minska övertrasseringsavgifterna och eliminera andra under 2022 De bästa kryptokreditkorten De mest exklusiva kreditkorten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here