Bästa MacBook och Mac Mini-erbjudanden: 100 $ rabatt på MacBook Air, 50 $ rabatt på MacBook 14''

0
251

Michael GariffoSkriven av Michael Gariffo, Personal Writer Michael Gariffo Michael Gariffo Staff Writer

Michael är en erfaren teknikskribent som har täckt affärs- och konsumentfokuserad hårdvara och mjukvara i över ett decennium.

Fullständig beskrivning den 2 februari 2022 | Ämne: Apple

Apples introduktion av M1-chippet har återupplivat intresset för sina MacBook Air-, MacBook Pro- och Mac Mini-linjer. Tack och lov har den förnyade efterfrågan fört med sig en uppsjö av försäljningar och kampanjer som för många redan kostnadseffektiva M1-baserade system ner till priser som inte kunde ge dig ens hälften så mycket datorkraft från en annan leverantör. Även om de nyligen släppta M1 Pro Mac-datorerna kanske ännu inte ser några större prissänkningar, kan vi fortfarande spara lite pengar på dessa mobila kraftpaket också. Från basmodellen MacBook Airs till lurade MacBook Pros och till och med den ultrapopulära Mac Mini, vi har samlat de bästa pågående erbjudandena för att få dig in i Apples macOS-ekosystem på vilken hårdvarunivå du än väljer.

Även: Bästa Apple iPad-erbjudanden tillgängliga just nu: februari 2022

Prissammanfattning

Modell

Detaljhandel < strong>pris

Bästa tillgängliga pris

< p>MacBook Air (M1)

$999 till $1,249

$949 till $1,149

MacBook Pro 13″ (M1)

$1 299 till $1 499

< /td>

$1,199 till $1,434

MacBook Pro 14″ (M1 Pro/Max)

1 999 till 2 499 USD

1 949 till 2 449 USD

< td>

MacBook Pro 16″ (M1 Pro/Max)

$2 449 till $2 699

$2 299 till $3 199

Mac Mini (M1)

$699 till $899

$649 till $799

MacBook Air M1 (2020) för $949 till $1 149

Spara $50 till $150

Apples tunnaste och lättaste bärbara dator fortsätter att vara ett av de bästa och mest allmänt rekommenderade alternativen för alla bärbara datorköpare, särskilt med M1-chippet ombord. Dess kombination av kraft och batteritid är chockerande för $1 000. Lyckligtvis pressar den senaste försäljningen från Amazon basmodellen MacBook Air ännu lägre och sänker inträdeskostnaden med $50 till $949. Även om vissa kan ha svårt att tro att basmodellen M1 Air är lika kapabel som den är, är standard 256 GB lagring och 8 GB RAM integrerat i 2020-modellens M1-chip mer än tillräckligt med dator för de flesta användare. Vår Cliff Joseph tyckte att det var en exceptionell allrounddator för resor och hemmabruk.

Mer: MacBook Air (sent 2020) fullständig recension

Visa nu på Amazon Visa nu på Amazon Visa nu på Apple

MacBook Pro M1 13-tum för 1 199 $ till 1 499 $

Spara $100

apple-macbook-pro13.png

Apples 13-tums MacBook Pro var den enda andra bärbara modellen som uppdaterades till det nya M1-chippet vid sidan av MacBook Air. Trots att den ser likadan ut som sin Intel-baserade föregångare på utsidan, fann vår Jason Cipriani att den uppdaterade notebook-datorns prestanda var en enorm förbättring, med förbättrad batteritid och nästan ingen inverkan på appstödet orsakad av bytet från en x86 till en ARM -baserad kärna. Båda för närvarande tillgängliga konfigurationer av den M1-baserade MacBook Pro 13-tum är till försäljning just nu. Basmodellen (8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme) kan köpas från Amazon för så lite som $1 199.

Visa nu på Amazon Visa nu på Amazon Visa nu på Apple

MacBook Pro 14'' och 16' ' för $1,849 till $3,499

Spara $50 till $300

M1:s framgångar ledde till en nästan omedelbar hunger efter att veta vad Apple hade i rockärmen härnäst. Förutsägelser kring en möjlig “M2” eller “M1X” florerade i flera månader tills Apple äntligen presenterade sina 2021 MacBook pro-uppdateringar som förde M1 Pro och M1 Max till konsumenterna via sina 14-tums och 16-tums linjer. M1 Max är endast tillgänglig i toppkonfigurationen av 16-tumsmodellen, medan den imponerande snabba M1 Pro driver resten av båda linjerna, och erbjuder hastigheter och batterieffektivitet som borde locka alla från tillfälliga användare till på- gå till videoredigerare.

Försäljningen på dessa fortfarande mycket nya maskiner är fortfarande få och långt mellan, vilket innebär att det bästa erbjudandet kommer från Apples utbildningspriser, för närvarande. Men om du har en lärare eller student som är kvalificerad betyder det att du kan spara så mycket som $150 på 14-tumsmodellen ($1 849), eller $200 på 16-tumsenheten ($2 299) för dess baskonfiguration. Till och med M1 Max-packing-utgåvan av 16-tumsversionen finns tillgänglig med 300 $ rabatt för 3 199 $. Annars kan du titta på Amazons listor som har rabatterat båda storlekarna med $50. Vad du än väljer kommer du sannolikt att vara nöjd med den otroliga batteritiden och återkomsten av både MagSafe-laddning och fler olika portar.

Mer: Första titt på 16- inch M1 Pro MacBook Pro

Visa nu på Apple Visa nu på Amazon Visa nu på Amazon

Mac Mini för $649 till $799

Spara $50 till $100

apple-mac-mini.png

Apples M1 Mac Mini kom precis i rätt tid. 2020 startade bristen i försörjningskedjan och bristen som vi fortfarande har att göra med. Mitt i det ger Apples lilla kraftfulla PC en relativt billig, allt-i-ett-enhet som kan fungera som allt från en läxmaskin, till ett nav för mediakonsumtion, till en förvånansvärt kapabel fotoredigeringsenhet, allt utan att ta itu med prissänkning eller oändliga meddelanden om slut i lager som plågar så många aspekter av PC-marknaden. Vår Cliff Joseph berömde dess mångsidighet och kallade den en “kompakt och prisvärd maskin för att arbeta hemifrån.” Just nu har Amazon basmodellen mini för en rabatt på $50, vilket ger den till bara $649. De som vill ha lite mer lagringsutrymme kan också hämta 512GB-enheten för en rabatt på 100 $ på 799 $.

Mer: Mac Mini (sent 2020) recension

Visa nu på Amazon Visa nu på Amazon Visa nu på Apple

Intresserad av fler tekniska erbjudanden och recensioner? Prenumerera på nyhetsbrevet ZDNet Recommends och låt våra expertgranskare leta igenom internet efter bara de bästa produkterna, tjänsterna och erbjudandena för dig.

ZDNet rekommenderar

Få upp till 6 månader gratis med Apple Music eller Amazon Music Unlimited idag Bästa erbjudanden för streamingenhet för Super Bowl LVI: Roku, Fire Stick, Apple TV Bästa TV erbjudanden för Super Bowl LVI: Sony, LG, TCL, mer Bästa hemgeneratorerbjudanden tillgängliga: Champion, Westinghouse och mer De bästa bärbara kraftverken 2022 Hårdvara | iPhone | Rörlighet | Smartphones | Tabletter | iOS