Samsung onthult nieuwe Galaxy A-telefoons op 17 maart

0
305
Galaxy A Series Invite

Nu de Galaxy S-serie is uitgebracht, kan Samsung zich concentreren op de andere series. Het Koreaanse bedrijf heeft bevestigd dat ze op 17 maart enkele nieuwe apparaten in de Galaxy A-serie zullen onthullen.

De Galaxy A-serie is een niveau lager dan Samsung's vlaggenschip Galaxy S, maar we zijn niet zeker wat en hoeveel telefoons zullen worden aangekondigd. De recente geruchten suggereren dat Galaxy A53 en Galaxy A73 samen met de Galaxy A33 op de agenda zouden kunnen staan.

Samsung zei wel dat de “nieuwe apparaten uit de Galaxy A-serie zijn ontworpen om de volledig geladen ervaring te bieden die mensen van een smartphone willen.”

Wat dat ook is , zullen we snel weten in een kwestie van dagen. Je kunt het evenement streamen via de onderstaande link.

YouTube-link