Etter å ha trukket tilbake Bitdefender Free, lanserer Bitdefender Antivirus Free for Windows

0
194

Martin Brinkmann 19. mars 2022 Sikkerhet | 0

Sikkerhetsselskapet Bitdefender kunngjorde i fjor at det ville pensjonere Bitdefender Free i slutten av 2021. Nå, tre måneder senere, lanserte selskapet et nytt gratis produkt, kalt Bitdefender Antivirus Free.

bitdefender antivirus gratis

I et overraskende trekk lanserte Bitdefender et nytt gratis antivirusprodukt for Windows etter å ha kansellert det gamle bare tre måneder tidligere.

Selskapet annonserte lanseringen av Bitdefender Antivirus Free på selskapets blogg. Blogginnlegget avslører at programmet er laget fra grunnen av. Bitdefender Antivirus Free “tilbyr forbedrede funksjoner, funksjonalitet og forbedret brukeropplevelse sammenlignet med den forrige gratisversjonen” ifølge Bitdefender.

ANNONSE

Den gratis delen av Bitdefender-nettstedet viser ikke det nye produktet ennå. Du må besøke denne lenken for å åpne siden med nedlastingslenken. Nedlastingen er liten, men installasjonsprogrammet krever en Internett-tilkobling og vil laste ned mer enn 500 megabyte når det kjøres, forutsatt at du lar det gjøre det.

bitdefender antivirus gratis nedlasting

Versjonen krever en Bitdefender-konto. Et påmeldings- og påloggingsskjema vises ved første kjøring. Brukere som ikke ønsker å opprette en konto bare for det, kan avinstallere antivirusproduktet rett etter installasjonen igjen, da det ikke er mulig å bruke det uten en konto.

I følge Bitdefender legger det nye antiviruset til Outlook og Thunderbird e-postbeskyttelse, tilpassede skanneplanalternativer og utnyttelsesdeteksjon til de beskyttende funksjonene.

ANNONSE

Gratisversjonen beskytter mot alle avanserte trusler i henhold til Bitdefender. Flere funksjoner, som løsepengeprogramvare, sårbarhetsskanning eller en brannmur er ikke inkludert i gratisversjonen.

Gratisversjonen inkluderer antivirusbeskyttelse, inkludert skanning på forespørsel av enheter den er installert på, nettbeskyttelse og avansert trusselforsvar, som forsøker å blokkere nulldagsangrep.

Grensesnittet er enkelt å bruke, men mange av alternativene er låst for gratisbrukere. Dashbordet viser to handlinger, hurtigskanning og systemskanning, som er tilgjengelig i gratisversjonen, og tre, sårbarhetsskanning, VPN og Safepay, som ikke er det.

ANNONSE

Det er flere oppgraderingsknapper i grensesnittet, og valg av et av de låste alternativene vil også vise oppgraderingsalternativer. Brukere kan også bli varslet om spesialtilbud og anbefalinger som standard, som kan deaktiveres i alternativene.

Avslutningsord

Bitdefender mottok ganske mye av tilbakeslag da den annonserte slutten på den gratis antivirusløsningen. Hvis det ville ha ventet med kunngjøringen til det nye gratisproduktet ville vært klart, ville mange brukere kanskje ikke tatt kunngjøringen så dårlig.

Bitdefender Antivirus Free tilbyr grunnleggende beskyttelse mot visse typer trusler. Gode ​​nyheter er at den bruker samme antivirusmotor som de betalte produktene, og Bitdefender har scoret høyt i alle de siste testene.

Programmet kan være et alternativ for brukere som ikke har noe imot de manglende funksjonene og vanlige påminnelser om de betalte oppgraderingsalternativene. Gratis prøveversjonsalternativer er tilgjengelige for brukere som ønsker å teste ekstrafunksjonene uten å måtte gi avkall på pengene sine med en gang.

Nå du: hva synes du om lanseringen?< /p> ANNONSE