Windows 11 Insider Preview Build 22579 lar deg navngi mapper i Start-menyen, legger til CD-avspilling i Media Player

0
257

Ashwin 19. mars 2022 Windows 11-nyheter | 0

Windows 11 Insider Preview Build 22579 har blitt utgitt for brukere i utviklerkanalen. Den lar deg navngi mapper i Start-menyen, legge til CD-avspilling i Media Player og mer.

Windows 11 Insider Preview Build 22579 lar deg navngi mapper i startmenyen

Hva er nytt i Windows 11 Insider Preview Build 22579

Legg til navn for startmeny-mapper

Windows 11 Build 22579 lar deg navngi mapper for å hjelpe brukere med å organisere snarveiene sine.

gi nytt navn til mapper i startmenyen windows 11

ANNONSE

Alle eksisterende kataloger (og nye mapper som du oppretter), har navnet Mappe som standard, for å gi nytt navn, åpne mappen og klikk på Rediger navn, skriv inn det nye navnet og trykk Enter.

startmeny mappe endret navn

Utskriftsopplevelsesoppdatering

Programmer som bruker CPrintDialog for å vise utskriftsdialogen, vil bruke det nye designet som Skrivekøens stil som ble introdusert i forrige konstruksjon. Den nye dialogboksen vil automatisk oppdage lokale nettverksskrivere, og hvis du velger en ny skriver vil den bli installert direkte, uten å bytte til Innstillinger-appen.

Lyd-CD-avspilling i den nye Media Player

Den nye Media Player-appen som erstattet Groove Music, har et nytt alternativ i sidefeltet, Audio CD. Du kan bruke den til å bla gjennom spor på platebaserte medier direkte fra programmet. CD-avspillingsalternativet er tilgjengelig i versjon 11.2202.42.0 av appen.

ANNONSE

avspilling av lyd-cd i ny mediespiller windows 11

Bildekreditt: Microsoft

Merk: Jeg ser ikke kategorien Lyd-CD i mediespilleren, den blir enten A/B-testet eller fordi datamaskinen min ikke har en optisk stasjon.

Nye bevegelser å bytte mellom apper

ANNONSE

Bygg 22579 introduserer 2 nye berøringsbevegelser med flere fingre, bruk tre fingre for å sveipe til venstre eller høyre, for å bytte mellom apper. Selv om disse funksjonene ligner på berøringsputebevegelsene i den stabile versjonen av operativsystemet, bruker ikke berøringsskjermbevegelsene Alt + Tabs appbytter i Microsofts demo.

Oppgavebehandling viser Kjør ny oppgave-knappen på alle sider.

kjør ny oppgaveknapp i oppgavebehandling windows 11

Kom i gang-appen legger til anbefalte nettsteder< /strong>

windows 11 bygger 22579 apper og nettsteder du vil elske

Kom i gang-appen, som skreddersyr brukeropplevelsen, viser nå «Apper og nettsteder vi tror du kommer til å elske». Tidligere anbefalte denne skjermen bare apper. De nye forslagene er kun tilgjengelige på enheter som har EN-US som systemspråk. Microsoft vil legge til støtte for andre lokaliteter i fremtiden, sammen med personlige nettstedanbefalinger.

IT-administratorer kan ekskludere flyttbare USB-stasjoner fra kryptering

En ny Windows-policy er tilgjengelig i Build 22579, som IT-administratorer kan bruke for å ekskludere flyttbare USB-stasjoner (f.eks. kameraer, taleopptakere, medisinsk utstyr, osv.) fra BitLocker-kryptering, slik at de ikke blir kryptert ved et uhell. Instruksjoner for å aktivere den nye policyen er tilgjengelig på kunngjøringssiden for denne versjonen, sammen med en fullstendig liste over kjente problemer og rettelser i den.

Ny Åpne med dialog og filutforsker-faner er fjernet

Den redesignede Open With Dialog som ble introdusert i Build 22567, har blitt fjernet fra Build 22579. Microsoft sier at dette er en midlertidig fjerning, og at den nye stilen vil bli lagt til igjen etter at noen underliggende ytelsesproblemer har blitt løst

< p>Filutforsker-fanene som brukere kan aktivere ved å bruke ViveTool i Build 22572, fungerer ikke lenger med den siste versjonen. Å prøve å aktivere alternativet på nytt gir en feil i verktøyet. Dette var en uanmeldt funksjon, det faktum at den har blitt fjernet antyder at den enten ikke var klar selv som et skjult alternativ, eller forårsaket andre problemer, som de “utilsiktede annonsene” som ble vist i forrige versjon.

Løsninger i Windows 11 Build 22579

Et problem som forårsaket lave Wi-Fi-nettverkshastigheter i forrige versjon er rettet. Mobilnettverkstilkoblinger skal nå fungere på enheter. Et problem som hindret spilltjenester i å kjøre, og som igjen førte til at spill ikke ble installert eller startet, er løst. Midtklikk på et programs ikon vil nå åpne en annen forekomst av det. Noen krasjproblemer knyttet til Explorer og Task Manager har blitt løst. Startmenyen vil ikke lenger vise animasjonseffekter hvis du slår dem av

Du kan laste ned Build 22579 ISO-bildene fra den offisielle siden (krever en Microsoft-konto).

Mangelen på store forbedringer i Windows 11 Insider Preview Build 22579 er sannsynligvis fordi Bug Bash 2022 er i gang (16. til 22. mars), utviklerne er sannsynligvis opptatt med å overvåke arrangementet for å jobbe med å fikse problemer som oppdages av brukere.

ANNONSE.