Peloton tilføjer endelig en pauseknap til sine løbebånd

0
143

En ulempe ved Pelotons løbebånd er, at de har manglet en pauseknap. Heldigvis annoncerede virksomheden i går, at den seneste softwareopdatering bringer funktionen til både Tread og Tread Plus.

Trædbane- og Tread Plus-brugere kan nu trykke på midten af ​​skærmen for at få pauseknappen frem. Du kan derefter holde knappen nede for at bekræfte. Tidligere skulle du trykke på tilbage-knappen for at forlade klassen eller trykke på den manuelle stop-knap. Når du trykker på pause, vil slidbanen gradvist bremse, indtil den stopper helt. På det tidspunkt har du mulighed for at låse slidbanen, eller maskinen vil automatisk låse sig selv efter 45 sekunder for en sikkerheds skyld. Dine samlede målinger, klasse og fremskridt kan sættes på pause i op til 60 minutter.

Det kan virke en smule latterligt, at Peloton ikke har gjort denne funktion tilgængelig indtil nu. Når alt kommer til alt, lancerede den først Tread Plus i 2018, og den mindre, slankere Tread ankom sidste sommer. Når det er sagt, er der et par tekniske overvejelser, der gjorde programmering af en simpel pauseknap lidt mere kompliceret.

The Tread Lock-skærmen på Peloton TreadDu skal indtaste din Tread Lock-adgangskode for at genoptage undervisningen. Foto af Amelia Holowaty Krales/The Verge

For eksempel kan pauseknappen kun bruges til on-demand klasser. Ifølge Pelotons supportside betyder det ingen live-klasser, ekstranumre, sessioner, Just Run eller Scenic-løb. Du kan heller ikke holde pause under sektionen før start eller nedkølingen efter klassen. Brugere, der holder pause, vil også blive fjernet fra ranglisten for den pågældende klasse, hvilket sandsynligvis vil holde tingene retfærdige og forhindre snyd. Pause træning vil dog stadig bidrage til streaks, PR'er, milepæle og udfordringer.

Peloton-brugere har anmodet om en pauseknap i lang tid. Mens det tilsluttede fitnessfirma først begyndte at sælge sine cykler i 2014, tilføjede det ikke en pausefunktion før i november 2021. På det tidspunkt lovede Peloton, at pauseknapper så ville komme til slidbanen “i fremtiden.” Det førte til en vis forvirring online, da det var tilgængeligt for nogle Peloton-maskiner, men ikke alle.

Det er muligt, at Tread Lock-skærmen – en sikkerhedsmekanisme, der kræves af Consumer Product Safety Commission, efter at begge løbebånd blev tilbagekaldt – havde noget at gøre med forsinkelsen. Sidste sommer var der en strid, da Tread Lock-programmeringsproblemer førte til, at Just Run-sessioner blev låst bag en betalingsmur. Peloton kompenserede løbebåndsejere med tre gratis måneders medlemskab, før de senere fandt ud af en måde at aktivere funktionen uden et obligatorisk abonnement.