Zooms nye virtuelle avatarer lader dig dukke op til dit næste møde som en hund

0
125

Zoom giver dig mulighed for at dukke op til dit næste møde som en kanin, ræv, hund eller en anden type dyr ved hjælp af dens nye Avatars-funktion, der erstatter dig med en virtuel karakter, der kopierer dine udtryk, Memoji -stil. Virksomheden siger, at denne funktion, som er inkluderet i Zoom 5.10-opdateringen, kun vil lade dig blive et dyr ved lanceringen, men at nye avatarmuligheder vil blive tilføjet i fremtiden.

Zoom ser denne funktion som nyttig til mange forskellige scenarier – i sin pressemeddelelse nævner den, at det at dukke op med et avatarfilter kunne “bringe noget sjov til dine teambuildingsmøder” eller hjælpe børnelæger til at virke mindre skræmmende for små børn. Der er også ideen om, at det kunne hjælpe med at lindre Zoom-træthed. Mindst én undersøgelse har vist, at konstant at se på dig selv for at sikre dig, at du er præsentabel og reagerer korrekt, er en del af det, der gør at være i videoopkald hele dagen så trættende. Hvis din zoomboks viser en giraf, der spejler dine ansigtsudtryk, er det meget sværere at granske end dit faktiske ansigt.

Avatarer er som videofiltre, der fuldstændig erstatter dig

For at slå avatarer til, instruerer Zoom brugerne om at klikke på knappen ^ ved siden af ​​knappen Start/Stop video og derefter klikke på Vælg videofilter. Vælg derefter det dyr, du vil dukke op som fra Avatarer-fanen – tilsyneladende kan du endda bestemme, om din avatar skal have en hættetrøje eller T-shirt på (det ville bare være fordybelsesbrydende, hvis du dukkede op som en ræv ikke klædt på efter vejret). Du kan også valgfrit vælge altid at anvende filteret, når du deltager i et møde – hvis du vil.

Videokonference-appen har allerede en række Snapchat-lignende filtre og effekter, som du kan bruge til at ændre dit udseende – du kan allerede tilføje kaninører eller et overskæg til dit ansigt eller bruge Snaps kamera-app til at give dig selv et tegneserieagtigt udseende. Avatarer tager det et skridt videre ved fuldstændigt at erstatte dig. Zoom siger, at det ikke vil “gemme nogen data vedrørende dit ansigt eller ansigtstræk”, hvis du bruger avatarer.

Det er svært at sige, hvor nyttige Zoom-avatarer vil være til at reducere mødeangst eller træthed – ikke fordi de ikke er sjove, men på grund af andres tolerance over for Zoom-legsomhed. Personligt kommer mine medarbejdere aldrig til at se mit ansigt igen, hvis denne funktion ender med at fungere godt, men der er helt sikkert steder, hvor du vil blive sagt fra for at dukke op som et dyr (enten af ​​dommeren i din retssag siger det er ikke passende at have et filter på eller ved at en kollega driller dig ved at sige, at du ligner en pelset). Forhåbentlig, hvis videoopkald forbliver en del af vores liv, får vi alle lidt tid til at være lidt mindre seriøse – noget som avatarer helt sikkert kunne hjælpe med.

Relateret

Sådan gør du dig selv til en tegneserie til dit næste Zoom-opkald

Sådan ser du bedst ud på et videoopkald

Verge-guiden til at arbejde hjemmefra

Sådan skjuler du dit rodede rum til en Zoom-videokonference