Arizona er den første stat, der har lagt sit kørekort og sit stats-id i Apples tegnebog

0
116

Den første stat, der officielt udruller Apples digitale kørekort og stats-id, er Arizona, meddelte iPhone-producenten onsdag. “Fra i dag kan Arizona-borgere tilføje deres kørekort eller stats-id til Wallet og trykke på deres iPhone eller Apple Watch for problemfrit og sikkert at præsentere det ved udvalgte TSA-sikkerhedskontrolpunkter i Phoenix Sky Harbor International Airport,” meddelte Apple i en pressemeddelelse.< /p>

Hvis du bor i Arizona og vil tilføje din licens eller dit id til Wallet, kan du gøre det direkte fra Wallet-appen. Tag billeder af forsiden og bagsiden af ​​din licens eller ID, og ​​du vil “blive bedt om at gennemføre en række ansigts- og hovedbevægelser under opsætningsprocessen,” ifølge Apple. Apple er ikke den, der godkender anmodninger om at tilføje licenser eller ID'er til Wallet – i stedet siger virksomheden, at Arizona vil være ansvarlig for det.

Billede: Apple

Hvis du vil vise din digitale licens eller id til TSA i lufthavnen, ser processen her ud, ifølge Apple:

På deres iPhone eller Apple Watch vil brugerne blive vist, hvilke oplysninger der anmodes om af TSA, og de kan give samtykke til at give dem Face ID eller Touch ID uden at skulle låse deres iPhone op eller vise deres ID-kort. Alle oplysninger deles digitalt, så brugerne behøver ikke at vise eller aflevere deres enhed for at fremvise deres ID.

Ifølge Apple, under denne proces, “vil TSA også fange et billede af den rejsende til verifikationsformål.” Vi har bedt Apple og TSA om detaljer om, hvor disse billeder kan gemmes, hvordan de kan sikre, at de forbliver private, og om billederne vil blive slettet efter et vist tidsrum.

Ægte ID-kompatible id-kort vil blive understøttet af Wallet, fortæller Apple-talsmand Heather Norton til The Verge. Du skal bruge en af ​​dem for at flyve indenrigs fra maj 2023 (selvom den deadline allerede er blevet udskudt et par gange).

Relaterede

Rigtige ID'er, forklaret

Apple har for nylig øget sine bestræbelser på at gøre Wallet-appen til en erstatning for din fysiske tegnebog, selvom mange af dens initiativer kun har været tilgængelige sporadisk. De digitale licenser/id'er er lige nu kun tilgængelige “til brug i udvalgte stater ved udvalgte TSA-kontrolpunkter i Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX)”, ifølge Apples småt. Apples digitale bilnøgler understøttes kun af udvalgte BMW-modeller, selvom de angiveligt kommer til Hyundais Genesis-mærke. Digitale hotelnøgler er tilgængelige på visse Hyatt-hoteller. Og du kan kun tilføje et COVID-19-vaccinekort til Wallet, hvis din sundhedsudbyder eller sundhedsmyndighed understøtter funktionen.

Apple siger, at yderligere stater vil tilbyde kørekort- og id-funktionen “snart ,” inklusive Colorado, Connecticut, Georgia, Hawaii, Iowa, Kentucky, Maryland, Mississippi, Ohio, Oklahoma, Puerto Ricos og Utahs territorium.

Opdatering 23. marts, 12:27 ET: Tilføjet oplysninger fra Apple om Real ID.