OL-guldvinderen Chloe Kim kommer til Fortnite

0
155

Endnu en bemærkelsesværdig atlet kommer til Fortnites Battle Royale. Epic Games annoncerede, at den 26. marts vil spillere være i stand til at få fat i et skin baseret på den to gange olympiske guldmedaljevinder, snowboarder Chloe Kim. Huden har fire forskellige farveskemaer – inklusive en sort-og-guld-mulighed og en anden, hvor hun ser ud til at være indkapslet i is – og der er også en håndfuld tilbehør, inklusive en kæmpe frossen drage at ride på.

Kim slutter sig til en voksende liste af atleter og berømtheder i Fortnite, med blandt andet tennisstjernen Naomi Osaka, den musikalske duo Bruno Mars og Anderson .Paak, NBA-legenden LeBron James og Fortnite World Cup-vinderen Kyle “Bugha” Giersdorf.

Grid View

Fortnite er lige blevet sparket ud af en ny sæson kaldet “Resistance”, som introducerer nogle nye karakterer som Doctor Strange, og foretog det overraskende skridt at fjerne bygningsmekanikeren fra spillet. (Selvom det sandsynligvis er en midlertidig ændring, er det stadig væsentligt.) Epic donerer også alle sine indtægter fra spillet til Ukraine-relaterede humanitære indsatser i to uger; på én dag rejste spillet $36 millioner.