Google tilføjer tilgængelighed for læger til søgning

0
191

Google vil vise den næste ledige aftale med en sundhedsudbyder direkte på søgning, meddelte virksomheden i dag.

Virksomheden arbejder sammen med MinuteClinic hos CVS og andre unavngivne aftaleplanlæggere under den indledende udrulning, som vil starte i de kommende uger, sagde produktchef Jackie DeJesse under en pressebriefing. Den vil i første omgang kun være tilgængelig på engelsk.

Google

Hvis nogen søger efter en læge eller en sundhedsudbyders kontor, vil de se, hvilke typer af aftaler der er tilgængelige, og datoen for den tidligste aftale. En “bog”-knap vil lede dem til et tredjepartswebsted for at lave en aftale.

Søger du for eksempel efter en San Francisco MinuteClinic, vises fanen “aftaler” med muligheder til en TB-test, vaccinationer, hudtilstand og andre typer af aftaler. Folk kan i øjeblikket ikke tilføje annoncer til den sektion, sagde DeJesse.

Værktøjets debut kommer efter, at Google fremhævede andre søgefunktioner i sundhedsvæsenet i december, herunder muligheden for at se, hvilke sprog der tales på en læges kontor, og hvilke forsikringsnetværk et kontor tager.